hits

Ny info om Final Fantasy Explorers


Det har kommet fram en del ny info om det kommende 3DS action rollespillet Final Fantasy Explorers i det nyeste nummeret av spillbladet Famitsu i Japan.

Spillet vil støtte både lokal og online flerspiller.Det vil ha ca 20 jobs, de vi vet om til nå er , knigjt, monk, black mage, dragoon, paladin, ninja, red mage, time mage, bard og freelancer.
En kan sette optil 8 egenskaper på knapper til bruk i kamp.


Selv om spillet ser ut som Monster Hunter skal det vølfes mer som FF11/FF14 lite. Positioning og orientation er viktig og det er et syngergy system.
Det er også en combat log som viser damage numbers og slikt.

En kan bytte våpen og rustning i tilegg til egenskaper.
En kan lære nye egenskaper på en jobb og så bruke dem på andre jobber.
Prisen av å bruke en kraft på en annen jobb vil være annerledes dog. F.eks koster black magic bare halvparten så mye om en faktisk bruker den på black mage jobben.


Spillet foregår på en øy med mange områder som en kan utforske fritt.
En vil kunne rekreuttere mosntre en har beseiret. En kan også et part bestående av to monstre og to spillere.
Det er massevis å gjøre etter storyen er klart. Det skal være snakk om 100 -200 timers spilletid.
De vil få frem følelsen av Final Fantasy i en flerspiller rpg.


Hmm, høres jo potensielt bra ut på papiret, men så var det med utførselsen da.
Spent på hvordan kampsystemet er i praksis, er det mmo aktig slik at en må vente på cooldowns på hvert angrep eller er det helt sanntidsbasert?


Det er også ytterst få Monster hunter spill som faktisk klarer å bli like bra som monster hunter. En stor del av det som gjør den serien så bra er item og craftingsystemene,\. Men så er det jo ikke helt klart hvor likt Monster hunter dette egentlig prøver å være da.

Synes og fremdeles artstilen kanskje er litt generisk, men om spillet er bra spiller det jo ingen rolle. Viktigste er jo at det er morsomt å spille.

Hva tror du om Final Fantasy Explorers?

Kilde og bilder: Neogaf
#spill #jrpg #rpg #action #squeenix #ff #finalfantasy #ffexplorers #finalfantasyexplorers #whitemage #blackmage #monk #paladin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar