hits

Nintendo gir ut Devil's Third?What the?
Nintendo gir ut Devil's Third.
Spillet som har vært under utvikling av Japanske Valhalla Games i over frem år har nå kommet et stort steg nærmere å faktisk komme ut.
Det ble i dag kunngjort at Nintendo har plukket opp regningen for å finansiere spillets utvikling.Spillet er et actionspill med både skyting og nærkamp elementer utviklet under ledelse av Ninja Gaiden (xbox) skaper Tomonobu Itagaki og skulle opprinnelig komme ut på forrige generasjon med konsoller, men da THQ som stod for utgivelsen av spillet gikk under gikk spillet en usikker fremtid i møte.Så merkelig, både Bayonetta 2 og Devil's Third er absolutt ikke spill en forbinder med Nintendo, begge spiller på både vold og sex, ikke akkurkat det en tenker på når en hører nintendo.
De gjør det sikkert for å utvide spillbilioteket sitt og det er jo bare bra det for all del, bare litt uvant hehe.Må si jeg håper Devil's Third får den tiden det trenger på å bli ferdig utviklet for det jeg har sett av spillet nå virker høvelig uferdig og upolert. Direkte motsatt av hva Ninja Gaiden var, det var nemelig et spill med veldig stor fokus på at alt skulel være perfekt så håper de får tid til å gjøre samme sak her.Men må si dette var den fæleste hovedpersonen jeg har sett til et spill på lange tider. Det føles litt slemt å si det, men altså han her ser jo mer ut som en fiende i et spill enn en hovedperson. Virker ikke akkurat særlig sympatisk han der.

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar