Professor Layton vs Phoenix Wright fullført – Hva jeg synes


Er du redd for spoilers er det bare å ta det med ro, det er ingen spoilere for spillets historie i denne artikkelen 😉

Da var 3DS spillet Professor Layton s Phoenix Wright: Ace Attorney fullført!
Dette var virkelig et skikkelig bra spill må jeg si.

over 35 timer bryukte jeg på spillet så må si det var ikke kort, i motsetning til så mange av dagens spill.
Synes det var mye bedre enn Ace Attorney: Dual Destinies. Det spillet føltes mer som om noen prøvde å lage et Ace Attorney spill, layton vs Ace Attorney føltes som et ekte Ace Attorney spill.

Spillet er en blanding av eventyrspill serien Phoenix Wright: Ace Attorney og har rettsal sekvensene fra den serien med + puzzle delen fra Professor Layton serien. i tilegg til utforsking av diverse omgivelser som er med i begge seriene.


Spillet har en rekke kjempeflotte anime sekvenser

Historien var både morsom og spennende, og den tok noen uventetde svinger til tider også.
Den gode humoren og glimtet i øyet fra DS Ace Attorney spillene var tilbake og både Phoenix og Maya føltes som seg selv fra sine tidligere spill. Spillet har også et stort variert persongalleri med en mange morsomme karakterer.

Skal ikke si det er perfekt, noen av stemmene var ikke helt supre, men dette jelder heldigvis ikke alle. Layton er bare knallgod og Phoenix har en bedre stemme her enn i Dual Destinies.


Et av de mange puzzlene i spillet

Jeg var på forhånd litt skeptisk til Professor Layton delen i spillet siden jeg ikke har så sansen for slike puzzles, men den delen gikk faktisk bra. En har hint coins som en kan bruke om en sitter fast for å få litt hjelp som gjør at det føles aldri som en møter veggen og ikke ser noen vei videre.
Det hjalp på at puzzlene er så varierte, en støter nesten aldri på samme sort flere ganger og det er morsomt å se hvilke nye puzzles en kommer over. De har også flott artwork i seg som også er en morsom detalj.

Spillet er ikke simplet ned slik som Dual Destinies var, det staver ikke alle løsninger på problemer rett ut som Daul Destinies gjorde og en kan faktisk utforske alle omgivelser i motsetning til Dual Destinies.
Legg til et fortreffelig soundtrack som både har nye versjoner av klassisk Ace Attorney og Layton musikk i tilegg til helt nye melodier og at spillet er kjempepolert på alle områder og vips så har en et skikkelig knallspill.

Anbefales på det varmeste til dem som vil ha et flott eventyrspill til Nintendo 3DS

Har du spillt Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney? Hva synes du om spillet?

Trailer:

Bilder: Google, my 3DS og my iphone
#spill #layton #professorlayton #phoenixwright #aceattorney #level5 #capcom #shutakumi #3ds #nintendo #nintendo3ds #adventure #puzzle

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg