hits

Bioshock utvikler Irrational Games legges nedSpillstudioet Irrational Games, nok mest kjent for den flotte Bioshock serien, skal legges ned.
Dette kommer frem i en uttalelse av leder for studioet og Bioshock skaper Ken Levine.
Han vil nå fokusere på mindre historiedrevne digitale spill med høy gjenspillingsberdi med et mindre utviklerteam.


Bioshock skaper Ken Levine

Bioshock Infinite hadde jo som kjent en veldig trøblet utvikling, med mange utsettelser og utskiftelser av medarbeidere, så det at det er endringer på gang kommer jo ikke som den aller største overaskelsen.
Flott at Ken Levine fortsetter å lager spill, jeg var litt redd for at vi kom til å miste ham til filmindustrien siden han jo jobber med et filmmanuset til Logan's Run filmen.


Bioshock Infinite

Mon tro hva dette vil si for Bioshock seriens fremtid?
Den siste nedlastbare utvidelsen til Bioshock Infinite kommer jo i slutten av mars, men det er det siste vi vet om nye tilegg til serien så langt. Jeg likte Infinite godt, sier ikke det var perfekt, men det vil jeg ikke si om noen av Bioshock spillene da. Det har merkelig nok fått så mye pepper i ettertid enkelte steder, men jeg likte det som nå som sagt.

Det skal bli spennende å se hva Ken LEvine vil komme med i fremtiden.

Likte du Bioshock serien? Hva synes du  om at Irrational Games nå legges ned?

Bilder: Google
#spill #bioshock #irrationalgames #irrational #kenlevine #bioshockinfinite #infinite

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv