hits

Timesplitters vender tilbakeHelt siden Timesplitters 4 ble kunngjort og så kanselert har fans håpet at et nytt spill i serien sklle bli kunngjort, men den gang ei. Spillutvikler Crytek som nå huser utviklerne som stod bak serien ser ikke at det er nok etterspørsel for et nytt spill og serien har derfor ligget i brakk i mange år nå.
Helt til nå that is, TimeSplitters Rewind er nemmelig blitt kunngjort til pc, et gratis spill som er under utvikling av fans og en del av de originale utviklerne.

Timesplitters Rewind vil ha flerspilelrmoduser og utfordringer tatt fra de tre originale spillene i ny hd grafikk på den splitter nye grafikkmotoren Cryengine 3.  over 300 spillbare karakterer vender tilbake fra tidligere spill. Det vil ha støtte for online flerspiller med 8 -16 spillere.
Dessverre vil spillet ikke støtte split screen funksjonen, da crytek 3 motoren rett og slett ikke støtter dette.

En demo av spillet er planlagt å slippes i desember.

Veldig spennende dette, Timesplitters spillene var jo gode skytespill som videreførte en del fra n64 spillene goldeneye og perfect dark og de var også fullstappet med innhold som våpen, karakterer, moduser og tilogmed en bretteditor.
Håper dette kommer ut og ikke bare blir enda et fanprosjekt som ender opp med å ikke gå noensteder.
Fingers crossed!

Har du lyst på et nytt timesplitters?


Duckman Drake gjør comeback :P

Kilde og bilde: Eurogamer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar