Spillblog: Struggling to Survive in State of Decay

I dag har jeg spillt litt mer State of Decay.
Dagens mål var å skrape sammen nok byggematerialer til å få etablert en ny hovedbase for mine overlevende.
Kirken begynte nemmelig å bli veldig trang.

Lette igjennom en mengde hus, men ingen materialer var å finne. Fant mye mat og en del medisiner da, det kommer jo godt med det og, men dårlig til å bygge base med 😛

Mens jeg var ute på leting fant jeg en større ryggsekk som gav meg to ekstra inventory slots, woho!

Omsider fant jeg en forlatt liten diner som faktisk hadde en del materialer, ringe etter hjelp til transport over radioen og etter litt kjøring var endelig materialer i boks.

Så var det å finne et egnet lokale å etablere base i.
Undersøkte et par rimelig store hus, men ingen falt i smak, syntes jeg måtte ha noe stort nå siden det nok kom til å bli enda flere overlevende etterhvert.
Jeg kom over dette store truckverkstedet og syntes det ville gjøre jobben bra, rikelig med plass og mye muligheter for utbygging av diverse fasiliteter som feltsykehus, verksted og slikt.

Jeg har spillt som Marcus mest som er den karakteren jeg startet spillet som. Har levlet opp en god del og fått låst opp en del nye knep, men så var uhellet ute.
Jeg havnet i en knipe langt ute i skogen. Bilen min ble knust og jeg var sliten, hadde lite helse og var tom for ammo. Og en svær skokk med zombier i hælene. Jeg prøvde alt jeg kunne å holde zombiene unna, men til slutt måtte jeg gi tapt.
So long Marcus.

Når en dør tar en over kontrllen over en av de andre overlevende i basen og jeg tok nå over kontrllen over en som het Matthew (I think), som jeg tror jeg reddet fra en hytte i skogen tidligere i spillet. Han er skadet dog så det er litt tungvint å komme seg rundt siden han halter. Ikke har jeg nok materialer til å bygge et feltsykehus så jeg får ikke gjort noe med skaden akkurat nå.

Klart jeg kunne jo bare byttet karakter, men er litt morsomt å holde seg til den en ble tildelt, blir bare litt mer utfordrende.

Så nå må jeg ut på leting etter mer byggematerialer igjen.

Hva spiller du på i helgen?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg