Ukens interessante spillutgivelser: Everybody was kung fu fighting

Så var vi gang med enda en ny uke, and we all know what that means, new game releases!
Denne uken har vi faktisk en del interessante spill å se fram til.

På tirsdag kommer Teenage Mutant Ninja Turtles: Muants in Manhattan (pc, ps3, ps4, 360 og xbox one).
Spillet er et character actionspill ala Devil May Cry og Bayonetta fra japanske Platinum Games ()Bayonetta, Metal Gear Rising) hvor en spiller som de kjente skildpaddene som må banke opp en stor mengde fotsoldater og andre kjente karakterer fra serien som Bebop, Rocksteady og Shredder.
Satt til diverse stornymiljøer hvor en spretter rundtomkring og skifter mellom de fire skildpaddene i sanntid for å lage lange sprøe teambaserte komboangrep.

Dette spillet har ikke fått så god mottagelse basert på folk som har fått tak i tidlige kopier av spillet, veldig kort, veldig lite innhold (bare en modus), kjedelige og simple miljøer som gjenbrukes mye er noe av kritikken som har kommet mot spillet.

Selv er jeg ikke så begeistret for at en kosntant har alle fire skildpaddene på skjermen samtidig slik at de andre datastyrte turtlesene slåss mot fiender uten meg. Ikke spill spillet for meg davel! 😛
Men, who knows, det kan jo være litt morsomt åkkesom? Det er jo ikke så ofte vi får nye Turtles spill egentlig så bare det gjør jo at det kan være verdt en liten titt. ihvertfall om en skulle være så heldig å finne det litt cheap.

Også på tirsdag komer Last Blade 2 (PS4 og Vita).
Spillet er en nyutgivelse av det flotte slåssespillet Last Blade 2 som opprinnelig kom ut til NeoGeo i 1998.
Spillet er virkelig polert med skikkelig flott animasjon og fargerike og detaljerte anime inspirerte karakterer.

Husker jeg spillte dette litt på emulatorer way back in the day og likte det ganske godt. Det skilte seg liksom litt ut fra andre lignende spill fra SNK som Samurai Showdown med å være så fargerikt og mer anime inspirert.
Spillet har om jeg husker rett også god feel i angrep som gjør det tilfredstillende å spille, noe som jo er ganske viktig i et slåssespill.

Dette er jo bare en port av originalspillet så det er nok ikke så veldig mye som er lagt til her, trooor de har lagt til online play da. Kanskje noe som er verdt en titt for dem som er glade i slåssespill?

Også på tirsdag kommer strategispillet Total War: Warhammer (hvorfor de ikke kalte det Total Warhammer må gudene vite) til PC.
Spillet er siste tilskudd i Total War serien hvor en styrer enorme hærer på slagmarken i sanntid i tilegg til at en også styrer hele imperiet sitt i en mer taktisk turnbasert del hvor en kan bruke diplomati og andre taktikker til å vinne over sine motstandere.

Dette er ikke det spillet jeg er aller mest spent på da jeg ikke har spillt de tidligere Total War spillene så mye, men det at de nå har malt serien med Warhammer kan jo bli morsomt. Litt mer fantasy non realistiske aspekter kan jo gjøre det litt fresht i forhold til resten av Total War serien selv om jeg ikke har noe særlig forhold til Warhammer. Maybe worth a look?

Også på torsdag (ja tirsdag var en busy day this week :D) kommer Downwell på PS4 og Vita.
Spillet er et noe spessielt platformspill hvor en faller ned en brønn.
Alle brettene i spilelt går ut på at en faller nedover så målet er altså å nå bunnen av brettet en befinner seg på.
En faller ikke konstant da, det er blokker en kan stå på spredd utover og så en masse forskjellige fiender da.

Til å hjelpe seg har en pistolsko, som skyter nedover om en trykker på hoppeknappen mens en er i luften.
En kan i tilegg til å skyte fiender når de befinner seg under en også hoppe på dem for å beseire dem. For hver fiende en får beseiret uten å lande på bakken får een en kombobonus så her gjelder det å hopde seg i luften ved å skyte og sprette fra fiende til fiende. Morsomt å se hvor lenge en klarer å holde det gående.

Spillet kan minne litt om roguelikes som Spelunky da alt er tilfeldig generert hver gang en spillet (brettlayout, items, upgrades, fiender etc). På veien nedover i brønnen samler en også opp diamanter som kan brukes til å kjøpe oppgraderinger og andre hjelpemidler i butikker som dukker opp her og der. Etter hvert brett kan en også velge seg en oppgradering (f.eks mer helse, ekstra skjold etc) til å hjele en videre i eventyret.

Spillet er jo også ute på pc og ios. Selv har jeg spillt det en del på pc og liker det ganske godt.
Det beste med spilelt er at det har ganske så god flyt i gameplayet, feelingen i spilelt er god der en hopper og spretter rundt på skjermen fra fiende til fiende og samler opp diamanter. Det føles også veldig polert med flotte animasjoner og en sjarmerende visuell stil. Absolutt verdt en titt.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?
Trailere:

Bilder: Photoshop og Steam og Mobygames
#spill #gaming #blog #tmnt #turtles #mutantsinmanhattan #action #characteraction #leonardo #raphael #michalangelo #donatello #rts #strategi #totalwar #warhammer #sega #fighting #2d #indie #roguelike #platform #lastblade2 #snk #downwell #pc #ps3 #ps4 #360 #xboxone

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg