Smånytt

Lite interessant å rapportere idag. Virker som det er litt nyhetstørke.
Tenkte jeg bare skulle ramse opp litt småtteri her likevel.

Det nylig utgitte førstepersons skytespillet Homefront (ps3/360/pc) har fått ganske lunken kritikk. Som jeg trodde var enspilleredeln middelmådig og veldig cod aktig. Multiplayerdelen har fått bedre kritikk dog, så kanskje verdt å sjekke ut for folk som er glad i online fps’ing. Jeg har null interesse på dette spillet selv, ser bare ut som enda en cod aktig fps for meg.

Beyond Good and Evil HD kommer som nedlastbart spill til PS3 i mai. Spillet er allerede ute til 360 på xbox live arcade. Hmm, testet dette litt da det var nytt for mange herrens år siden og falt ikke helt i smak da. Kanskje det er verdt en second chance? Spillet er et Zelda inspirert actioneventyr.

Rainbow Six Shadow Vanguard ute på iphone. En ny versjon av det velkjente pc skytespillet Rainbow Six er ute på iphone nå. Husker jeg spillte det aller første spillet i serien på pc, skal si det var vanskelige greier. Fiendene skjøt deg før du fikk reagert så å si hehe. Morsomt i coop var det. Ikke så superinteressert i dette nye spill på iphone egentlig.

Ny trailer fra Anarchy Reigns.
Det har kommet en ny trailer fra det kommende actionspillet Anarchy Reigns.
Spillet er et actionspill med en del online fokus. Holder et lite øye med dette spillet da det er utviklet av Platinum Games soms tod bak det fabelaktige Bayonetta. Det spillet er bare supert (Bayonetta). Håper hun er med i dette spillet også.

Noen som fant noe av interesse her?

Bilder: Google, kilde: Kotaku

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg