hits

Red Dead Redemption is Still Pretty Dang GoodRed Dead Redemption 2 nærmer seg jo utgivelse og jeg har faktisk så smått begynt å bli en smule spent på spillet.
Jeg fikk derfor lyst å poppe inn Red Dead Redemption Undead Nightmare igjen på den gode gamle PS3'en og prøve å komme litt lenger.

Det er temmelig lenge siden jeg spillte Red Dead Redemption sist, 2014 var det sier saven min på Undead Nightmare.
Det spillet er bare fremdeles virkelig bra. Det er noe med det, noe som gjør at det føles så naturtro og ekte på en måte. Animasjonen hjelper på dette da den er virkelig vellaget. Men de små tilfeldige greiene som kan skje rundtom i spillets verden bidrar også.


Sorry friend, my aim was a little off

Som at jeg kom over en dame stående i veikanten som ropte etter en doktor. Hun begynte å kaste opp og ble så om til en zombie hvorvid jeg lassoet henne, bandt henen opp og boom, off with her head.
Eller på en gård hvor jeg hørte noen rope etter hjelp. De lå på bakken og ble angrepet av en zombie. Dessverre skjøt jeg begge to da jeg prøvde å treffe zombien. Whoops! Still, det er jo tanken som gjelder eller? :P
Fun times!

Bilder: Min mobil
#spill #gaming #blog #ps3 #reddeadredemption #undeadnightmare #rockstar #action

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv