hits

Castlevania Requiem Kunngjort Til PS4Castlevania: Requem er kunngjort til PS4.
Dette er en samling avde to spillene Castlevania: Rondo of Blood (pc engine) og Castlevania: Symphony of the Night (ps1).
Dette er jo to skikkelig gode spill som virkelig fortjener å spilles av flere spillere.


Rondo of Blood

Rondo of Blood er et av de aller beste clasic vania spillene, dvs. et mer rett frem action platform eventyr i stil med de første Castlevania spillene fra NES hvor en utforsker mer eller mindre lineære baner, beseirer bosser og går videre til neste, dog Rondo byr på litt mer hemeligheter og alternative exits og slikt.


Symphony of the night

Symphony of the Night er min favoritt av de to og er mer et action eventyrspil ala Metroid hvor en utforsker Draculas gigantiske slott fritt. Underveis lelver en opp, finner loot og lærer seg nye egenskaper som lar en få tilgang til tidligere uoppnåelig områder i slottet.
Begge spillene har fenomenale klassiske soundtracks i tilegg til en virkelig flott pixelart visuell stil.


Symphony of the night

Dette er bare de originale versjonene av spillene og altså ingen remake.
Det ser heldigvis ut som at de komemr til å bruke de klassiske ps1 stemmene til SOTN og ikke de kjedelige nye fra PSP rereleasen.
Kan du se for deg SOTN uten ikoniske "What is a man?!" eller "a miserable pile of secrets!" ? I know I can't, de er jo klassiske.
Litt synd at samlingen bare kommer på ps4, men tipper den nok sprer seg til andre platformer etterhvert.

Castlevania Requiem kommer ut på PS4 26 oktober digitalt.
Noe du kunne tenke deg å prøve?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv