hits

Første Gameplay Trailer Fra Spelunky 2!Da har vi omsider fått en gameplay trailer fra det kommende Spelunky 2 (pc, ps4).
Ser jo ikke ille ut dette her selv om det virker ganske safe til oppfølger å være. Det ser tememlig likt ut det første spillet. Hadde håpet på en ny artstil som gjør at spillet får litt mer sin egen identitet. Men det ser jo ut til å være en del nye småsaker de har lagt til her og der og Spelunky 1 er jo et av de aller beste spillene som er laget etter min mening så jeg er veldig spent på dette her still! :)Synd det ikke kommer før 2019, men det var jo ingen overaskelse da vi jo fortsatt venter på utviklerens neste spill UFO 50 som etter planen skulle komme ut i sommer.

Hva synes du om traileren?

3 kommentarer

Izayoi

30.08.2018 kl.10:25

Skal innrømme at jeg ikke har spilt Spelunky.. men det ser jo litt firstende ut og teste :)

Santar

30.08.2018 kl.12:09

Izayoi: Absolutt verdt å prøve, fantastisk platformspill. Det har den der "bare et forsøk til" følelsen. Kan liksom ikke sette seg ned med spillet og bare ta en omgang, it's too good :)

Izayoi

03.09.2018 kl.13:32

Ulempen er tid for min del, har så mye jeg spiller fra før :) men jeg får ha det på listen over: Når jeg en dag får tid.

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv