hits

Bloodstained: Curse of the Moon - InntrykkHar testet litt nylig utgitte Bloodstained: Curse of the Moon (pc, switch, ps4, 3ds, xbox one)
En Spin off fra det kommende metroidvania spillet bloodstained: Ritual of the Night.
Curse of the Moon er en retro inspirert action platformer kraftig inspirert av klassikeren Castlevania 3 fra NES og ligner bra mye på det spillet i oppbygging. En har flere forskjellige spillbare karakterer med hver sine egenskaper som lar en få tilgang til egne stier gjennom spillet e tterhvert som en redder dem.

En har et hovedvåpen og kan plukke opp flere forskejllige subweapons som finnes gjemt i lamper rundtom på brettene.Synes spilelt så langt er helt ok. Det føles egentlig litt toothless, så langt er det skuffende lett. Føles som en bare flyter gjennom brettene liksom. Skuffende da de gammle Castlevania spillene jo er kjent for å være utfordrende.
Har kommet til tredje brettet nå og har egentlig lite motivasjon for å spille videre når det er så lett at en egentlig ikke trenger å konsentrere seg for å komme gjennom brettene eller beseire bossene.

Bilder: Steam
#spill #gaming #blog #bloodstained #bloodstainedcurseofthemoon #castlevania #platform #2d #indie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv