hits

Project Zero: Maiden of Black Water - Not sure about this oneI det siste har jeg testet litt Project Zero Maiden of Black Water på Wii U.
Spillet er siste tilskuddet i horror-spillserien som også går udner navnet Fatal Frame, hvor en gjennomsøker skumle mørke omgivelser i Japan og jakter på spøkelser med et magisk kamera.Jeg vet ikke helt om dette spillet er for meg. Det er veldig pent visuelt og det har en god skummel stemning.
Det minner faktisk litt og klassisk Resident Evil i og med at en gjennomsøker omgivelser etter clues og gjenstander for å løse puzzles med litt combat attåt.
Historien var også spennende så langt, men jeg synes kampsystemet med å bruke kameraet er noe tungvint, spesielt når en i tilegg må vri og vende på wii u gamepaden midt oppi det hele. Så er ikke helt sikker på om jeg blir å spille noe mer på det i denne omgang.

Kanskje jeg skulel prøve noen av de andre spillene i serien som ikke var på wii u? Slipper jeg jo gamepaden ihvertfall.
Får se hva det blir til :)

Bilder: Google
#spill #gaming #blog #wiiu #horror #projectzero #fatalframe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv