hits

Monster Hunter Generations Ultimate kommer til SwitchTadah!
Capcom har kunngjort at Monster Hunter Generations Ultimate kommer ut her i vesten på Switch 28 august.
Spillet er en oppjustert versjon av 3DS spillet Monster Hunter Generations som jo kom ut her til lands for noen år tilbake.
Switch versjonen byr på forbedret grafikk, flere monster, flere quests, new difficulty mode and more.Dette var jo flotte nyheter må jeg si.
I starten når Monster Hunter World kom ut hadde jeg mer lyst på det påS witch, men etter å ha set hvor online fokusert det spillet er med online only time limited quests og mosntre så vil jeg egentlig heller ha Generations Ultimate. Der har en langt mye mer content å by på og en har alt sammen til oder og eie og ikke bare når Capcoms servere sier at en får lov.Dette skal jeg ha meg på Switch ja!
Så godt at det omsider kommer ut noe på Switch jeg har lyst på. Siden Mario Odyssey har min Switch nemmelig ligget i ro for det meste. Nå om bare Level-5 kunne kunngjort localization av Snack World Gold!

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv