hits

City of Brass - Arabian Nights RoguelikeSome screenshots fra City of Brass på PC.
Et roguelike action førstepersons spill satt til en arabian nights setting. En må komme seg igjennom randomly generated levels hvor det handler om å finne så mye gull som mulig og komme seg til slutten før tiden går ut. Det ghelder å passe på for det er nemmelig en rekke monstre som står iens vei, diverse feller som bottomless pits og spikes er det også å passe seg for.


Treasure!

Til å forsvare seg har en et sverd og en pisk, sistnevnte kan også brukes til litt av hvert som stunne fiender, skå våpen ut av hendene ders, dra dem mot deg, slenge seg og plukke opp gull og andre gejnstadner på lang avstand.


Uh oh, enemy charging towards me!

I kinda like this game, en har mye valgmuligheter til å angripe situasjonene som oppstår i spillet på, f.eks kan en lure fiender til å gå i noen av fellene. En kan også finne diverse genies som lar en kjøpe nye sverd pisker og andre gjenstander som kan hjelpe en. It's also prety hard, which I enjoy, always nice with a challenge.
Morsom setting er det jo også, ikke så mange arabian nights spill.
Worth a look!


Pisken er veldig kjekk til å holde fiender på avstand.


Spillet ser pretty nice ut too

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv