hits

Filmer jeg har sett i det siste

It's time for another movie check in!
Det har blitt noen filmer siden sist, her er noen korte ord om de av dem jeg kom på sånn i farta :PRun all Night - Helt grei Neeson actioner, Unknown er bedre og Taken 1 er såklart best, men om du er tom for andre Neeson kicks ass filmer går jo denne ann.Brawl in Cell Block 99 - Brutal mood piece actioner med Vince Vaughn fra Bone Tomahawk regissør. Vince Vaughn havner i fengsel og må ta livet av en annen fange for å redde kona. God, men ikke heelt på høyde med Tomahawk. Still worth a look.

Flatliners (2017) - Konseptet, det å prøve å finne ut av hva afterlife er for noe er spennende, men filmen falt fort sammen og ble om til en standard klisjefylt supernatural thriller. Synd.Shawshank Redemption - God, kanskje litt for fairly tale aktig og light. Alt er liksom så lett og rosenrødt selv om det skjer tememlig fæle greier i filmen. Det ble liksom aldri så veldig spennende.Death Wish - Ikke helt super, en film som ikke har eldes så godt. Den føltes rett og slett veldig gammel. Bronson var god, men ellers var det lite å hente her synes jeg. Kjekt å ha sett den for å liksom vite hva Death Wish er siden serien er så ikonisk, men ikke noe jeg blir å se igjen.WhatWe do in the Shadows - Skikkelig sprek og morsom mockumentary om en gjeng med vampyrer i New Zealand. Virkelig gode karakterer, ikke sånn at en sitter og gapskratter, litt mer dempet form for humor. Veldig gode karakterer som en etterhvert bryr seg om. Absolutt verdt å se!Thor Ragnarok - Jeg er ingen fan av Marvel filmene generelt, men denen her var jo ganske så morsom. Langt mer en komedie enn en superheltfilm og Thor sjøl er virkelig best når han er morsom, syens fortsatt Team Thor er den desidert beste Marvel filmen :D
Hadde det vært opp til meg skulle Ragnarok vært enda mer komedie, da den dessverre også måtte være litt sånn standard Marvel superhelt film også som trakk litt ned, men still worth a look.District 9 - Denne har jeg hatt liggende i en årrekke uten å liksom klare å sette meg ned å se den.
Likte den godt. Flott annerledes sci fi hvor det for en gangs skyld ikke er aliens som er the bad guys. Synes filmen gjorde en veldig god jobb med å skape empati for romvesnene.The Ritual - Britisk norrøn horror satt til skoger oppe i den svenske fjellheimen. Godt samspill mellom de forskjellige karakterene og en virkelig spennende stemning løfter filmen. En av de bedre nyere horror filmene.Cloverfield Paradox - Sci fi horror om bord i en romstasjon som prøver å løse jordens energiproblemer.
Synes filmen begynte interessant, men etterhvert falt alt bare sammen i rot. En del av filmen kunne blitt reddet om de hadde kuttet en scene som rett og slett rett ut såpoilet hva som kom til å skje i filmen. Hadde denen scene vært kuttet hadde det ivhertfall vært litt mystikk å finne i filmen. Nei ikke spesielt bra denne her dessverre, det er ikke mange gode sci fi filmer så synd denne ikke var bedre. Filmen minnet meg om Life, en annen sci fi horror film fra noen år tilbake, and that is not a good thing. Den var også middelmådige greier. Nei se heller 10 Cloverfield Lane.

Akkurkat nå ser jeg på Tokyo Idols, en dokumentar om idol kulturen i Japan. Huff, ganske deprimerende greier.
Ellers vurderer jeg å fortsette på anime serien Dragon Ball Super i tilegg til at jeg vurderer å se tv serien Altered Carbon amongst other things.
Har du sett noe bra i det siste?

Bilder: Google
#blog #film #clvoerfield #horror #action #comedy

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv