hits

Xbox Game Pass - Starten på slutten av å eie spill?Microsoft har nylig kunngjort at alle deres first party spill (eksklusive spill publisert av MS selv) vil komme til deres game pass service samtidig som de kommer ut på vanlig måte.
Xbox Game Pass er en abonnenttjeneste som koster ca 100 kr i måneden og lar en få tilgang til et rullerende bibliotek av spill så lenge du fortsetter å abonnere.Det virker som mange er begeistret for dette, men personlig synes jeg det er bekymringsverdig.
Om dette virkelig slår an kan det jo være starten på slutte av av å faktisk eie spillene våre.
Det er jo denne veien det går med filmer, serier og musikk. Flere og flere bare streamer og ja vi kan enda kjøpe serier, filmer og musikk, men hvor lenge til?

Synes det er så synd at de aller fleste bare ser på spill og annet media de komsumer som disposable entertainment. De vil bare ha noe å kaste bort et par timer på uten å tenke noe mere over det.Håper virkelig Xbox Game Pass ikke slår an.
Tenk om vil til slutt må abonnere på Game Passes fra alle mulige forskjellige publishers som vi må med filmer og tv serier. EA Game Pass, Ubisoft Game Pass. Og klart for publishers er det jo en drøm om vi ikke kan kjøpe spill til odel og eie lenger, for da sitter de jo med all makten.

De kan fjerne gamle spill i f.eks Call of Duty serien fra bibiloteket slik at de som liker spillene må spille det nyeste og forhåpentligvis bruke penger på microtransactions der.
En skummel tanke eller hva syens du?

Bilder: Google
#spill #gaming #xbox #xboxone #microsoft #xboxgamepass

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv