hits

The Mummy Demastered - InntrykkJeg testet litt det nylig utgitte The Mummy Demastered i går.
Spilelt er sorta kinda basert på den nye Tom Cruise filmen The Mummy, men den eneste karakteren fra filmen som dukker opp er mumien selv, ellers har det temmelig lite med filmen å gjøre. Noe som for meg er et plus da den filmen ser virkelig elendig ut.Spillet er et sidescrollende metroidvania spill hvor en gjør det en pleier i slike spill, utforkser den åpne verdenen, får tak i ye egenskaper som lar enfå tiklgang til tidligere uoppnåelige plaser mens en plaffer litt på fiender på veien.
Visuelt sett ser spillet fantastisk flott ut. Wayforward kan virkelig det å lage flot pixelart.
Soundtracket er også veldig flott og likeså animasjonen i spillet.Dessverre faller det litt sammen når det kommer til fun factor. Det føles litt stivt og generisk, det at alle våpen så langt er moderne militærvåpen med rifler og granater bidrar til dette. Hovedpersonen er så generisk som han kan være og ja hele greia mangler rett og slett personlighet.
Not a bad game, men så langt synes jeg ikke det var helt amazing heller.

Some more screens:Bilder: Min PC
#spill #gaming #blog #2d #wayforward #metroidvania #mummydemastered

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv