hits

The Evil Within 2 - InntrykkJeg har spillt litt på The Evil Within 2 i det siste.
Spillet er et third person survival actionspill lit ala Resident Evil 4.
Må si jeg liker originalspillet bedre as of now at least.
Evil Within 2 har nå et mer open worldish design hvor en utforsker større områder, en har nå et kart med objecive markers som viser hvor en burde gå som også tar bort litt av oppdagelseselementet.Spillet har også fått crafting (cuz everything needs crafting these days), samt et større fokus på å oppgradere sin karakter med nye skills. Dette gjør at mye av det en bruker tiden på i spillet er å se etter crafting materials å plukke opp og det kryr av dem også. Items en kan plukke opp skinner med en gulfarge som selvfølgelig er akkurat den samme fargen mye av lys i spillet bruker.


Til venstre: Lys og lyskinn, Til høyre, en item en kan plukke opp

Slik at en titt og ofte tror en ser en item for så å løpe bort og det viser seg å bare være et lys eller skinn fra et lys.
Det blir liksom til at en går konstant og speider overalt etter saker å plukke opp istedenfor å bli vevet inn i en skummel stemning hvor en kosntant må være på vakt.Det er heller ikke like skummelt når områdene er så store, det blir rett og slett for mye open spaces og det er ikke mange fiender å passe seg for heller. Bare noen få strødd rundt omkring her og der.

Jeg foretrekker originalens mer lineaære mindre områder, det  føltes mer fokusert.
Det er bare ikke like morsomt å saumfare hver krig og krok av store open world områder, det flkes litt som spillet prøver å være Far Cry enn survival horror action.Alle spill behøver ikke å være open world.
Kontrollene er også ikke helt gode, de føles veldig clunky. Det gjode de jo litt i originalen også, men de har faktisk klart å få dem til å føles enda mer clunky. Ikke akkurat det aspektet jeg håpet de ville videreføre i oppfølgeren.De har også klart den genistreken å gjøre hovedpersonen enda mer klisje enn han var i originalspillet.
I det første spillet var han det typiske politietterforskeren med en trist fortid.
Nå er han en alkoholisert rufset skjeggete eks politietterfosker med en enda tristere fortid. Gjeeeeeeesp.

Jeg har ikkt gitt opp spillet da, det er ikke crap, det er bare ikke helt den oppfølgeren jeg hadde håpet på. Ihvertfall er det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha spillt noen timer.


Er det herbs å plukke opp i buskene der eller bare lyskinn? You tell me

Bilder: Min PC
#spill #gaming #blog #synsing #evilwithin2 Thorror #action

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar