hits

Project octopath traveller Demo - Inntrykk (for real this time :P)Da har jeg fått lånt meg en joy-con og omsider fått spillt litt på Project octopath traveller demoen på Switch.
How was it? Well it was pretty good.Musikken var kjempefin med masse flotte stemningsfulle og minneverdige melodier.
Visuelt ser det også ganske så flot ut med den blandingen av FF 6 aktige 2d elementer bare satt opp i et 3d perspektiv.
Dog synes jeg de kanskje har skrudd lysheten på fargene opp litt vel mye da fargene er litt i sterkeste laget her og der.Synes også de kasnkje har gått litt overbord når det kommer til effekter i kampene i spillet, de tar jo over hele skjermen til tider. Angrep trenger ikke å se se insane ut, la heller det ultimate angrepet som en ikke kan gjøre hele tiden se skikkelig awesome ut mens resten er mer dempet. Gjør det mer impactfult.En ting jeg ikke likte med spillet var at det har random battles. Altså en blir avbrutt av kamper med fiender helt tilfeldig mens en vandrer rundt, en ser ikke fiender før kampen starter. Har aldri vært glad i slike, det er så frustrerende når en må snu og gå tilbake for å finne den kisten en ikke kom til for så å bli avbrutt av ørtogfjorten kamper på veien.3D perspektivet hjelper ikke på heller, for siden alt nå er i 3d kan det være vrient å se om det er en sti som fører noe sted eller om det bare er en invisible wall som ikke lar en gå videre. En vil jo nemmelig ikke gå i feil retning for da kommer det jo flere random battles.Selve kampsystemet er ganske standard turn based bare med et armorsystem. Fiender har nemmelig armor som en først må knuse med å angrip dem med et våpen de er svake mot. Etter armoren deres er knust kan en så begynne å skade dem.
Det funker helt greit, men hadde kasnkje sett at de heller la til litt Paper Mario aktige knappetrykk en kan gjøre for å påvirke angrep og slikt for å gjøre en som spiller litt mer aktiv i kampene.Historien var helt grei, ikke så veldig original, men it got the job done.
Alt i alt er jeg ilitt spent på hele spillet nå etter å ha testet demoen, blir nok å plukke det opp etterhvert når det er kommet ut. Ikke heeelt sikker på om det blir til fullrpis eller ei.

Har du testet Project octopath traveller? Hva syens du?

Bilder: Google og Min Switch
#spill #gaming #inntryk #synsing #demo #switch #squeenix #octopathtraveler #projectoctopathtraveler #jrpg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar