hits

Metroid Samus Returns - Trucking AlongJeg har spillt en del på Metroid Samus Returns i det siste.
I quite like it!Jeg har fått tak i Valeria drakten som fargemessig ser bedre ut enn standard knallgule Samus, dog jeg liker fremdeles ikek de gigantiske kulene på skuldrene. Ser bare merkelig ut.
Skal si det er mange forskjellige egenskaper og duppeditter å få tak i i det spillet.Det er veeldig fokusert på å få tak i nye saker som lar en knuse blokker som tidligere stoppet en fra å komme inn der, eller klatre opp en vegg en tidligere ikke nådde opp til, eller åpne en dør med et nytt våpen.Omgivelsene fortsetter å være temmelig kjedelige, det er bare generiske huler og ruiner. Brune huler, lilla huler, røde huler og gule huler. Det har liksom ikke noen identitet, det føles ikke som særegne områder. GBA spillene var bedre på detet området synes jeg.Musikken er fortsatt ikke noe særlig, den er virkelig ikke minneverdig så langt, ingen gode melodier bortsett fra en klassisk metroid meoldi, litt skuff det synes jeg siden Metroid jo har pleid å ha god musikk.
Et aspekt med spillet jeg liker er at det faktisk ikke er like enkelt som sine gba forgjengere. En tåler ikke så mye juling før det blir game over, godt med litt challenge :)

Har du spillt Metroid Samus Returns?

Bilder: Min 3DS
#spill #gaming #blog #platform #metroid #3ds #nintendo #metroidsamusreturns #adventure

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar