hits

Ukens interessante spillutgivelse: Welcome to the King of Iron Fist 7Denne uken har vi bare ett interessant spill som kommer ut, men det er ikke hvilket som helst spill.
Det er nemmelig gode gamle Tekken som står for døren med det siste spillet i rekken, nemmelig Tekken 7 til pc, ps4 og Xbox One. Ja du leste riktig, Tekken kommer for første gang til PC.Nytt i Tekken 7 er en cinematisk story mode som tar for seg hele mishima familie historien, hele veien fra Tekken 1 til 7 med flotte filmsekvenser og spesielle cinematiske sekvenser under kamper. Sidehistorier til andre kjente Tekken karakter får vi også.Akuma fra Street fighter er også med i spillet og faktisk innvevd på en naturlig måte i historien. Ser fram til å teste ham i dette spillet, han skal vist spille bra likt sin Street fighter versjon. En Street fighter karakter i et Tekken spill, weird times indeed. (ja jeg vet om Street Fighter x Tekken).Bortsett fra story modusen har spillet dessverre litt lite å by på når det kommer til innhold, arcade mode er nå bare tre kamper lang, ghost mode, survival mode og gold mode er alle fjernet og den eneste erstatningen vi har fått er Treasure Battle.

Treasure Battle er en ny modus hvor en slåss mot en endeløs rekke av forskjellige mosatandere, noen kamper kan ha spesielle regler som f.eks turbo mode hvor spillet går kjappere etc.Etter hver kamp tjener en penger eller låser opp items som en så kan bruke til å enten kjøpe nye klær eller annet til å kle opp sin fighter. Høres jo egentlig ut som en morsom modus for oss som liker single player innhold i fighting spill, men vhorfor måtte den komme på bekostning å av alle andre moduser?!

Still,  har tenkt å teste dette, men ikke heelt sikker på om jeg blir å skaffe meg spillet helt med en gang.
Har du tenkt å teste Tekken 7?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar