hits

Snack World - Level-5's neste gigantsuksess?Level-5 (Professor Layton, Yo-Kai Watch, Fantasy Life) har jobbet med en ny actionrollespill serie i årevis nå.
Snack World skal bli deres neste it prints money serie og nå nærmer de seg omsider utgivelse av det første spillet i serien, Snack World Trejarers til Nintendo 3DS.
Spillet kommer ut 13 juli i Japan og er et actionrolelspill med støtte for opptil fire spillere hvor en spiller som en eventyrer kalt Trejarer som utforsker tilfeldig genererte dungeons på leting etter rare items.Jeg er spent på dette her og håper de kunngjør en vestlig utgivelse på E3 spillmessen i juni.
Jeg er litt bekymret dog, spillet skal visst benytte seg av fysiske leketøy en kjøper i temmelig stor grad. En skal visst kunne kjøpe keychains el noe i den dur som brukes til å låse opp items og maps når du bruker dem i kombinasjon med spillet.Om dette misbrukes i spillet kan det jo ødelegge alt så håper dette bare er noen en ikke trenger å bry seg med for selve spillet ser jo ut til å kunne bli morsomt. Men ikke om en må kjøpe massevis av leketøy bare for å kunne spille!
+ at det er jo bare noe med at noe er skapt bare for å bli en gigant pengeprinting suksesss også da, liksom så kunstig at det er den eneste motivasjonen bak.

Bilder: Gematsu
#spill #gaming #3ds #nintendo3ds #lvel5 #rpg #action #adventure #jrpg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar