hits

Ukens interessante spillutgivelser: Happy BirthdayTro det eller ei, men også denne uken har vi en del interessante spillutgivelser å se fram til :)Vi har Strafe til pc og ps4, et fps skytespill kraftig inspirert av Quake 1, ihvertfall på den visuelle siden.
Spillet har tilfeldig genererte brett og er skikkelig blodig. Rudntom på brettene kan en finne diverse powerups som hjelper en til å hanskes med hærskaren av fiendene en støter på.Sant å si har jeg faktisk allerede testet spillet da det kom ut for noen timer siden og vel, tja, it's okay.
Det føltes clunky, våpen har lite omph i seg, lydeffektene er ikke spesielt bra og fiendene er kjedelige både i utseende og oppførsel. Mange av dem løper bare rett mot en slik at mye av spillet blir å bare gå bakover mens en skyter.
Synes også at startervåpnene har for små magasiner, må reloade litt for ofte.Så har vi NBA Playgrounds til pc, ps4, xbox one og switch.
Spillet er et arcadeaktig basketballspill som tar mye inspirasjon fra den klassiske serien NBA Jam.
En spiller basketball med to spillere på hvert lag og kan gjøre sinnsyke over the top dunks og andre spektakulære målskudd.
Dette håper jeg blir morsomt, jeg er veldig glad i nba jam serien, det er en sports-spillserie som klarer å appelere til folk uansett om de liker sporten eller ikke. Jeg har ingen interesse av basketball f.eks :POg så har vi Birthdays the Beginning til ps4 og pc.
Spillet er utviklet av Japanske TOYBOX Inc. og er et fargerikt og litt wacky strategispill hvor en med å manipulere spillets verden prøver å legge til rette for at alt mulig av livsformer skal vokse og trives. En kan få alt fra dinosaurer, mus og aper til huleboere og ender til å vokse og trives.
Dette kan jo bli morsomt da, ser så fargerikt og hyggelig ut liksom, så ulikt de fleste strategispill vi er vant til å se.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar