hits

Mange spennende spill på vei til Nintendo 3DS


Nintendo Switch er jo ute nå, men det betyr ikke at det ikke er spennende spill på vei til Nintendo 3DS.
Vi har afktisk flere interessante spill på vei til 3DS enn til Switch!Vi har Miitopia, en jrpg hvor miiene du har på din 3DS utgjør alle hovedpersonene i spillet.
Du kan gi dem jrpg jobs som Mages og Warriors.  Spillet har også life simulation elementer hvor miiene har egne personligheter som vil påvirke hvordan de oppfører seg i combat. F.eks om en mii krangler med en annen kan kampene i spillet bli vanskeligere. Spillet kommer ut i løpet av 2017.
Kan bli morsomt dette her ja, egentlig litt rart at det tok så lang tid før nintendo liksom gav miiene et eget skikkelig spill.Culdcept Revolt er en noe litt spesiell blanding av et table top spill ala monopol med et collectible card game med card battles.
Spillet er siste tilskudd i en lang serie som faktisk aldri har kommet ut i europa før. Spilelt kommer ut i september 2017.
Tror dette kan bli morsomt, har alltid vært nysgjerrig på denne serien.Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia kommer jo også i år og er et nytt tilskudd i den populære strategi jrpg serien og byr på en ny spennende historie og en ny kameravinkel når en utforsker. En ser nemmelig spillet fra third person perspektiv som jo er nytt for serien. Spillet kommer ut allerede i mai. Er det bare meg eller virker det litt som på pushet dette spillet ut ganske så kjapt etter forrige?Og skal vi tro på denne lysbilde sliden her fra en leketøysmesse i spania så er det bøttevis med Yo-Kai Watch spill på vei i fremtiden.Vi har Yo-Kai Watch 2 Psychic Specters, en utvidet og forbedret versjon av Yo-Kai Watch 2 (som jo kom ut her for knapt en uke siden) som byr på nye områder, nye yokais, nye bosser og mer story.Vi har også Yo-Kai Watch Busters, et spinoff spill som minenr mer om en action rpg hvor en styrer yokais direkte og banker opp onde yokais. Spillet kommer i to varianter som hver byr på en egen historie og eksklusive yokais.Og til slutt Yo-Kai Watch 3, som ser ut til å få alle de tre forskjellige versjonene.
Spillene er oppfølgeren til Yo-Kai Watch 2 og byr på en monster fange jrpg med nye story, nye yokais og alt mulig av andre nye morsomme features og minigames. Denne hang foregår handlingen i usa.Lurer på om den siste versjonen som er en utvidet versjon av YW 3 kanskje kommer ut en del senere da det jo ville vært litt merkelig å gi den ut samtidig med de to vanlige utgavene av spillet.
Gleder meg veldig til alle disse Yo-Kai Watch spillene ja, good times ahead! :)

Så det er altså litt av hvert å se fram til på 3DS fremdeles eller hva synes du?

Bilder: Google
#spill #gaming #blog #3ds #yokaiwatch #yokaiwatch3 #yokaiwatch2 #jrpg #action #adventure #cardgame #jrpg #firememblem #3ds #nintendo #miitopia

2 kommentarer

Daniel

30.04.2017 kl.23:29

Interessant å se et spill spesielt for mii, lurer på hvordan de bruker mii-en i gameplay. Culdcept Revolt ser også lovende ut, en spesiell sjanger, men kan bli spennende. Flere yokai spill på vei også ja.

Santar

01.05.2017 kl.14:27

Daniel: Ja mye spennende på vei til 3DS :)

Skriv en ny kommentar