hits

Thimbleweed Park - InntrykkDa harj eg fått spillt litt på pek og klikk eventyrspillet Thimbleweed Park som kom ut i går.
I'm really enjoying it so far!Det har en intriguing historie som både er mystisk og morsom, mens en samtidig aner at noen ligger under overflaten og ulmer. Morsomme og quirky karakterer har det også, som f.eks byens Sheriff som ser mistenkelig lik ut byens rettsmedisiner bare at de ender setninger med hver sin catchphrase :P
Og den skikkelig foulmouthed og sinte klovnen Ransome er også en virkelig morsom fyr hvor det gode stemmeskuespillet bidrar til å løfte karakteren opp.Veldig flott visuelt er spillet også med herlige pixelbaserte bakgrunner krysset med litt mer moderne effekter. Flotte animasjoner når en intereacter med stuff.
Voice actingen i spillet er litt variabel, mye av det er veldig bra, men noen av karakterene har vært litt mer uheldige på dette området. Men pek og klikk eventyrspill hadde jo litt sketchy voice acting back in the day noen ganger så sorta adds a little bit to the nostalgic charm in a way ;)Synes kanskje spillet er litt vel glad i å breake the 4th wall dog til tider da det refererer til ting som cutscenes, spilldesignfilosofier og at grafikken er pixlete, kinda takes you out of the game a little. Jeg mener, litt fourth wall breaking en sjelden gang i en side dialog som en joke er jo greit det, men det må ikke bli for mye, spillet prøver jo faktisk å skape et eget univers.

Men alt i alt virker Thimbleweed som et ganske flott comeback for Ron Gilbert (creator av bla. Monkey Island) så langt og jeg ser fram til å spille mer senere i dag :)


Er det bare meg eller føles det litt slapt å bare ha ekte boktitler? Hadde vært mye morsommere med parodititler


Gotta have the leather jacket salesman in there somewhere :D


So many familiar faces! :D

Om du liker pek og klikk eventyrspill er det absolutt verdt å ta en titt på Thimbleweed Park, and it's not expensive heller, 140 kr er jo en overkommelig sum.

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar