hits

Ukens interessante spillutgivelser: Androids in blocky WildlandsTenk det, enda en ny uker er over oss og så også en del nye interessante spill :)Vi har Nier: Automata til PS4 (pc, litt senere)
Et character actionrollespill med character action combat ala Devil May cry satt til en stor åpen verden som herjes av en robotbasert krig. Historien følger 2B, en kampandroid og hennes kompanjonger og byr i tilegg til nevnte combat også på aktiviteter som fisking, questing og crafting.Kan jo bli morsomt dette her, demoen falt ikke sånn heelt i smak hos meg, men den var også bare en lineær del av spillet. Tror det kan bli bedre når det åpner seg opp og blir mer en action rpg. Could be worth a shot etterhvert når det går litt ned i pris tror jeg. Jeg er også litt nysgjerrig på historien da forgjengeren skal være veldig bra på det området.Så har vi Lego Worlds til pc, ps4 og xbox one.
Spillet er basically Minecraft med Lego. En utforsker en blokkete verden som en kan manipulere og nytte nye objekter i. Det er også små quester en kan gjøre for npc'er samt skatter å finne.Jeg tror dette kan bli morsomt om det bare er nok av saker å gjøre i spillet. Jeg har testet en tidlig versjon av Lego Worlds og det var så godt som ingen ting å egentlig gjøre i selve spillet annet enn å bare loffe rundt den store verdenen. Om de klarer å blande Lego spill gameplayet med et stort åpent Minecraft aktig spill så kan det jo bli morsomt dette.Så har vi Ghost Recon: Wildlands til PC, PS4 og Xbox One.
Spillet er et ganske standard moderne open world Ubisoft greie bare med et mye større kart enn i andre slike spill. Loff rundt på kartet, skyt fiender, plukk opp saker, level opp, kapre et helikopter, hopp ut av said helikopter, blow stuff up. Rince and Repeat.Kaaaan jo kanskje bli litt morsomt dette? Testet betaen av spillet og det føltes dessverre ikke så bra å spille. Ens karakter føles tung og uresponsiv og det å bevege seg rundt i spillets verden føles rett og slett bare tungvint. En føler seg veldig lite mobil og ikke overhodet som en topptrent militær guy. Men kan jo være alt det er å ta seg til i spillets store åpne verden kan veie litt opp?

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?

Trailere:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar