hits

Rykte: Marvel Vs Capcom 4 på vei?Det ryktes at Capcom og superhelt gigant Marvel nok en gang skal samarbeide om et nytt spill.
Siste på ryktebørsen er nemmelig at Marvel vs Capcom 4 skal kunngjøres på PSX spillmessen sony skal holde om få dager.
Det er alt vi vet og det er jo bare rykter, men det kom for litt siden en teaser fra Street Fighter boss yoshinori ono fra Capcom som kanskje tyder på at noe er i gjerde.


Marvel vs Capcom 3

Booooring if true synes jeg.
Jeg vil mye heller ha Capcom vs Snk 3.
Dette nye Marvel vs Capcom spillet vil 99% bli veldig påvirket av det dørgelig kjedelige Marvel Cinematic Unvierset. Altså det vil så godt som utelukkende bruke helter og saker fra nåværende og kommende Marvel filmer.
Det høres rett og slett bare kjempekjedelig ut spørr du meg.

Hadde de ikke brydd seg om Marvel filmene overhodet og bare gjort som i MvC2 og tatt karakterer fra alskens både kjente og ukjente Marvel comics hadde jeg ihvertfall vært litt småinteressert, ihvertfall om de hadde droppet Capcom delen og bare hatt Marvel karakterer siden vi jo har Street Fighter 5 nå.


Marvel vs Capcom 3

Marvel er jo egentlig blitt om til et filmstudio som bruker alle sine andre seksjoner f.eks comics til å i bunn og grunn bare reklamere for filmene. Comics unvierset blir bare mer og mer likt filmuniversene. Helter forandrer utseende og personlighet basert på filmene, ja de ødelegger på en måte source materialet for filmene sine. Alt handler om filmene nå for Marvel.
Nei dette var jaggu et kjedelig rykte, until proven otherwise.

Hva synes du om at Marvel vs Capcom 4 muligens er på vei?

Bilder: Google
Spill #gaming #blog #action #fighting #capcom #marvel #spiderman #captainamerica #mvc #marvelvscapcom

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar