hits

Ny stor oppdatering til Animal Crossing: New Leaf ute nåDet kom en ny litt stor oppdatering til Animal Crossing: New Leaf til 3DS i dag.
Oppdateringen legger til støtte for amiibo figurer som en kan bruke til å invitere folk til sin by med, de kommer kjørende i sin bobil hvor en kan ta en titt på eksklusive nye møbler som en så kan kjøpe.En får også tilgang til et nytt område, et campsite hvor nevnte bobiler med folk parkerer samt finne vi en ny butikk der som en kan kjøpe nye eksklusive saker i. Disse kan bare kjøpes med de nye Meow tickets, en valutta en får for å benytte seg av en annen ny ting i denne oppdateringen, nemmelig ved å utføre town initiatives.Town initiatives er basically daily quests, små oppdrag som skiftes ut hver dag. Veldig morsomt at de la til dette, jeg har alltid hatt sansen for slike daily quests. Alltid morsomt å sjekke nytt stuff hver dag :)En kan også ta foto av animal crossing karakterer med 3ds kameraet.
Annet nytt er et svært utvidet inventory (veldig kjekt slik at en kan ta vare på mer stuff) samt en kan nå innrede hus med hjelp av touch skjermen ala Animal Crossing Happy Home Designer.Det er også to nye minispill Animal Crossing Puzzle League (et litt tetris aktig match puzzle spill) og Desert Island Escape hvor en skal prøve å overleve og rømme fra en øde øy (var tidligere på Animal Crossing Amiibo Festival på Wii U).
Morsomme greier, har alltid hatt lit lyst å teste Desert Island Escape og match puzzle spill er jo morsomme de og.Jeg fyrte opp spillet igjen for første gang på 10 måneder og ble faktisk sittende en stund å spille. Animal Crossing er et trivelig spill. Jeg sanket ihop alt mulig av frukt, vekster og stuff, solgte dem for bells, betalte ned på lånet mitt. Loffet litt rundt og pratet med innbyggerne som ble overasket over å se meg igjen etter så lang tid. Fun times, well til det blir tomt for stuff to do for dagen that is ;)

Har du testet den nye oppdateringen til Animal Crossing New Leaf?

En morsom film fra Nintedo om oppdateringen:Bilder: Youtube, min 3DS og min mobil
#spill #gaming #blog #update #adventure #nintendo #3ds #animalcrossing

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar