Ukens interessante spillutgivelser: World of Dragon Ball

Ser man det, da var vi jaggu i gang med enda en ny uke gitt.
Og tro det eller ei, men også denne uken er det en del spennende spill som kommer ut 🙂

Vi har World of Final Fantasy til PS4 og Vita.
Et nytt spinoff spill til den populære jrpg serien hvor gameplayet er stilt litt tilbake til den klassiske turn baserte kamper stilen fra de tidligere spillene. World of Final Fantasy har en del likhetstrekk med Pokemon da en fanger hundrevis av små chibifiserte Final Fantasy helter, mosntre og andre skapninger. Vi finner igjen karakterer som Lightning og Cloud og andre morsomme krabater som Chocoboos og Moogles.

Spillet har en sjarmerende fargerik artstil og ja ser rett og slett bare trivelig ut 😀
Har testet demoen litt og syens faktisk ikke der var så helt ille dette her. Det var morsomt å prøve å fange alt mulig av chibifiserte Final Fantasy figurer 🙂

Så har vi Dragon Ball Xenoverse 2 til ps4, xbox one og pc.
Spillet er en salgs blanding av et mmo aktig rollespill emd et arenabasert fightingspill. En lager sin helt egen Dragon Ball karakter med en dyp character creator.

En har en svær hub by hvor en kan møte på andre spillere, kjøpe stuff, crafte, customize sin karakter med nye moves, nye klær, ta quests for loot, dra på raids med andre spillere mot supervanskelige bosser og mere til. Spillet kan heldigvis spilles offline også (phew!).

Ved første øyekast ser kasnkje spillet veldig likt ut sin forgjenger, men det har faktisk blitt ganske kraftig forbedret med dobbelt så mye content og en mer polert og forsegjort fightingmotor med skikkelig trøkk i alle angrep. Det er skikkelig fargerikt og flott visuelt og byr på japanske eller engelske stemmer. Ser fram til dette her ja!

Dark Souls 3 Ashes of Ariandel som er den første nedlastbare utvidelsen til spillet kommer jo også denen uken. Ikke noe jeg kommer til å teste med det første siden jeg falt av spillet og ikke har fullført det, men still kjekt at det kom ut. De har vist fikset poise staten i spillet i en oppdatering også which also is good.
Noen av disse du har tenkt å prøve?

Trailere:

Bilder: Photoshop, Steam og Google
#spill #gaming #pc #blog #steam #action #ps4 #xboxone #jrpg #dragonball #dbz #dragonballzenoverse #dbxv #goku #finalfantasy #action #rpg #fighting #squeenix #bandainamco

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg