hits

Pokemon Sun og Moon demo - InntrykkDa har jeg fått spillt litt på Pokemon sun og Moon demoen.
Spillet er super polert med flotte velagde animasjoner, detaljerte fargerike og sjarmerende karakterer og omgivelser.
Det merkes at dette ikke akkurat er Gamefreaks første Pokemon spill for å si det slik. Bare det å løpe rundt føles "rett", virkelig en god flyt i spillerkarakterens animasjoner.Vi er nå kommet opp på nivå med Final Fantasy summons når det kommer til animasjoner på enkelte superangrep i kamper nå. F.eks Pikachus Z move angrep er virkelig en fryd å se på.
Det er ikke så altfor mye å egentlig gjøre i demoen. En får såvidt litt story og en del kamper blir det også, men en kan ikke fange pokemon, noe som er litt synd. Noen challenges etter en har klart storyen er det også, men en spiller seg nok ferdig på det meste i demoen på under en time.Synes de skulle latt en få fange pokemon i demoen som en så kunne ta med seg til hele spillet. Det er liksom greia med pokemon, det å fange monstre liksom. De kunne jo bare latt det være en 10 stykker en kunne fange i demoe området eller noe i den dur. Det føles litt rart å ikke kunne hverken fange eller levle opp pokemon når en spiller.Dog skjer det nye ting i demoen på forskjellige dager, f.eks en npc sa at jeg måtte komme tilbake i morgen for da skulle det skje noe. En annen sa om 12 dager osv. Litt morsomt det at det er noe nytt å sjekke i fremtiden at least.
En kan også låse opp en del saker i hele spillet ved å gjøre stuff i demoen så det lønner se gå utforske hver krik og krok.En ting jeg synes de skulle lagt til i spillet er en spolefunksjon i kampene.
Både Yo-Kai Watch og World of Final Fantasy lar en nemmelig spole i kampene ved å trykke på en knapp. En veldig kjekk funksjon om en bare vil bli ferdig med kampen. Jeg mener, animasjonen når Greninja blir om til Ash Greninja er flott å se på den, men jeg trenger ikke se hele animasjonen hver eneste gang liksom.En kan ikke skippe animasjoner i det hele tatt i spillet så kamper kan bli noe langdrygde etterhvert.Hvorfor kan vi ikke få skippe animasjoner som "trenerne kaster ut pokemons"?
Men alt i alt likte jeg spillet, ser fram til hva som skjer i demoen når jeg sjekker inn igjen i morgen og i fremover mot spillenes launch.

Bilder: Min mobil
#spill #gaming #blog #inntrykk #jrpg #pokemon #nintendo #3ds #demo #pokemonsun #pokemonmoon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar