hits

Første gameplay film fra Metal Gear SurviveSpillmessen Tokyo Gameshow er nå igang i Japan og i den anledning har Konami vist frem gameplay fra det kommende Metal Gear Survive for første gang.
Metal Gear Survive er et spin off spill fra Metal Gear Solid V The Phantom Pain og foregår i et alternativt univers hvor soldater fra Big Boss arme må overleve i en mystisk ødemark hvor det kryr av merkelige krystall zombier.Spillet ser ut til å bestå av å snike seg inn til en base for så å forsvare dem mot waves av zombier. En kan plukke opp crafting materials som en kan bruke til å crafte saker som barikader og våpen til å hjelpe seg mot zombiene.
Hmm, tja, vet ikke helet jeg.
Delene som stammer fra Metal Gear Solid V ser jo fremdeles bra ut, men en del av det som er nytt her virker ikke å være helt på høyde det som allerede fantes i spillet fra før av.Melee combat ser unsastisfying og sloppy ut, dårlig animert og ja rett og slett litt klasket ihop.
Fiendene som er krystall zombier virker også tememlig kjedelige å slåss mot i motsetning til soldatene i vanlige Metal Gear Solid V.
Nå kan det jo være det er flere fiender også, men de vi har sett til nå virket ikke særlig interessante synes jeg.
Det store spørsmålet er jo også om spillet har noe enspillerinhold, jeg håper virkelig det.
Ta en titt på filmen nedenfor, hva synes du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar