hits

Nyheter fra Nintendo Direct 01.09.16Det var faktisk en del nyheter på gårdagens Nintendo Direct.Super Mario Maker kommer til 3DS, dog i en litt nedskalert versjon.
En kan nemmelig ikke laste opp banene en har laget til internett, men bare sende den til venners 3ds som befinenr seg i nærheten over streetpass.
Merkelige greier. En kan spille baner andre har laget på wiiu versjonen dog, men ikke velge spesifike bare veltge fra en liste eller gjøre 100 Mario challenge som velger tilfeldige baner å spille på. Merkelige greier dette

Det å laste opp baner slik at hele verden kan spille på dem er jo en av de mest sentrale funksjonene i Mario Maker. Synes dette viser nok en gang at Nintendo liksom ikke helt skjønner hva det er folk vil ha. Det er blitt litt Nintendo å gjøre slike merkelig avhjørelser dessverre.Nye Zelda 30th Anniversary amiibos ble så kunngjort. Vi har Ocarina of Time Link, Toon Zelda, Toon Link og NES Link.
Not surprising, men ike noe jeg bryr meg nevneverdig om, trodde egentlig luften var gått litt ut av Amiibo bølgen nå faktisk. Kjøper du enda amiibos?Poochy & Yoshi's Woolly World ble kungnjort til 3DS.
Spillet er en port av Wii U spillet Yoshi's Woolly World med en del nye features som en ny modus hvor en spiller som Poochy samt Poochy valper som kan hjelpe Yoshi å finne hemmeligheter. Litt morsomt, men hadde heller sett at det var et helt nytt Wooly Yoshi spill istedet, bare samme spillet om igjen føles litt som om de bare sparer på arbeidskraft og penger med å gjenbruke hele wii u spillet.


Og selvfølgelig komemr det en tøy Poochy amiibo :PMario Sports Superstars til 3DS ble så kunngjort.
En samling med fire Mario sportsspill, Tennis, Baseball, fotball, golf og Hesteridning.
Så egentlig bare ut som de har tatt Mario Tennis og Golf fra de enkeltstående Mario Golf og Tennis spillene og klasket dem ihop med noen nye sporter og called it a day. Ser ikke ut som det er så mye innhold pr sport heller. Hele greia virker litt slapt spørr du meg.Mer DLC basert på Zelda Spirit Tracks og Phantom Hourglas til Hyrule Warriors: Legends er ute nå.
Spillbar Toon Zelda med sin rustning fra Spirit Tracks, nyt våpen til Toon Link, fairy kostyme parts og nytt adventure map. Litt morsomt, er jo kjekt med mer innhold til spillet. Det begynenr jo å bli snabla mye content i dette spillet nå når vi tar med all dlc'en som kom til wii u spillet som jo også er med i 3ds versjonen.Noen nye moduser til Mario Party: Star Rush til 3DS ble så vist frem.
Blant annet en ny litt snodig real time modus hvor alle spillere kaster terning og løper omkring i sanntid. Det handler om å komme til bossen fortest mulig og så blir det en sanntids actionkamp mot nevnte bos. En kan på veien finne Mario karqakterer som så vil hjelpe en, Merkelige greier, men kan jo bli litt morsomt? Bosskampene virket gasnke polerte og så kasnkje ut til å ah den gode Mario feelingen som Nintendos Mario spill pleier å ha, men den delen hvor alle spillerne løpte rundt og kastet terning så egentlig ganske sloppy og kaotisk ut. Cautiously optimistic.Et nytt Pikmin spill ble kunngjort til 3DS.
Denne gang er det et sidescrollende platform eventyrspill med Olimar og Pikmins i hovedrollen.
En utforsker en sidescrollende verden og bruker pikmins til å løse puzzler, beseire fiender og plukke opps tuff.
Litt fun? Dog har Pikmin serien aldri klikket helt for meg. Dette virker også litt low budget og "vi vil ikke bruke mer resurser enn nødvendig" siden det bare er en sidescroller, men virket ihvertfall mer ambisiøst enn Chibi Robo sidescrolleren.

Picross 3D: Round 2 announced ble så kunngjort til 3DS.
Det er vist bra mange som liker Picross, men selv har jeg aldri helt skjønt det helst store.
En kan såklart bruke amiibos for å låse opp nye puzzles, svindyr DLC, oh yoy!Rhythm Paradise Megamix fikk en europeisk dato, 21 oktober.
Spillet er et rytme minigamespill, tenk Wario Ware bare at hver minigame er rytmebasert. Morsom Wario Ware aktig artstil synes jeg.
Dog har jeg aldri vært så veldig glad i rytmespill, det føles liksom litt begrensende at alle minispillene skal være låst til det. Demo av spillet er ute på eshop nå.Et splitter nytt 3DS spill ble så kunngjort, Tank Troopers.
Spillet er et third person tanks actionspill vhor en kjører rundt en slagmark og prøver å skyte andre tanks. En kan velge hvilket mannskap en har i sin tanks og disse kan gi en unike egenskaper som is eller lyn skudd osv. Har støtte for lokal flerspiller og en litt morsom artstil på karakterene.
Kan jo bli litt fun dette her, men virket også tememlig simpelt og nakent visuelt og også litt low budget. Kommer i 2017 en gang.6 nye streetpass spill ble kunngjort. Alle har til felles at de er veldig kjappe å spille. Blant annet et cooking spill, et slot car racing spill, et akjsemarked spill, explorer spill og noenf lere. Litt morsomt, men det lider av at streetpas er så lite utbredt her i norge, spesielt nå såpass lenge etter 3ds kom ut.Så godt som ingen som pleier å ha med sin 3ds med streetpass på her i byen ihvertfall. Hadde NX hatt streetpass hadde jeg mer skjønt at de lanserte nye spill til funksjonen, men så sent i 3ds'ens levetid virker det noe merkelig. Det er ingenting som vil få folk å plutselig begyne med streetpass i hopetall igjen nå så det blir nok vrient å fås pillt særlig av disse nye spillene.

En kan velge seg et av de nye streetpass spillene å laste ned gratis da som jo er litt kjekt. Slot car racing og akjsemarked er de en kan velge mellom. Vurderer aksjespillet selv, men ikke tatt en beslutning helt enda.Animal Crossing New Leaf får en oppdatering i november som legger til Amiibo støtte.
En kan nå kjøpe animal crossing amiiboer og kort som legger til funksjoner i spillet som nye innbyggere. Dette er altså i bunn og grunn DLC. Svindyr DLC som en må kjøpe figurer eller kort for å få. Utrolig trist at dette fant veien inn i Animal Crossing, hadde i det lengste håpet at nintendo ville holde AC serien fri for paid dlc, men den gang ei :(
En egen Animal Crossing Direct vil komme 2 november som vil fortelle mer om oppdateringen.Ever Oasis ble vist frem igjen. Actionrollespillet som finner sted i oaser i ørkenen. Ser jo fargerikt og gasnke flott ut v isuelt, men selve gameplayet virker egentlig ikke noe spesielt synes jeg. Spillet kommer ut i 2017.Dragon Quest VII til 3DS har en streetpass funksjon hvor en lar spillere gi spesielle tablets til andre spillere som låser opp nye dungeons. Litt morsomt men synd at innhold er låst bak streetpass som igjen er temmelig lite utbredt her i Norge. Kan gjøre det vanskelig å få tilgang til de nye dungeons i spillet which is a shame. Spillet virker jo potensielt bra det med en fargerik Akira Toriyama stil. Det kommer faktisk ut snart nå, 16 september.

Alt i alt var det litt av hvert av nytt i denne directen selv om det kanskje ikke var så veldig mye jeg perosnlig er så spent på. Det ser ihvertfall ikke ut som nintendo dropper 3ds support helt enda selv om en god del av det nye de kunngjorde her virket litt low budget.
Hva synes du om gårdagens nintendo direct?

Bilder: Google
#spill #gaming #3ds #mario #dragonquest #jrpg #zelda #yoshi #everoasis #poochy #animalcrossing #mario #2d #mariomaker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar