hits

Final Fantasy XV utsattAaaand it happens yet again.
Squeenix har nå kunngjort at det kommende storspillet Final Fantasy XV er utsatt til 29 november.
Spillet skulle opprinnelig komme ut neste måned, men nå er det altså utsatt til slutten av november.
Grunnen til utsettelsen er at de ikke ville gi ut en stor day 1 oppdatering med forbedringer til spillet som folk måtte laste ned når de kjøpte spillet. De valgte derfor å utsette slik at det spillet som er på discen er den oppdaterte versjonen av spillet.

For meg som liker å ha den mest komplette versjonen av et spill på disc så er jo dette en god grunn da egentlig.
Alt for mange spill nå for tiden gir ut uferdige buggete spill på disc for så å bare gi ut en svær day 1 oppdatering som faktisk gjør spillet ferdig (host No Man's Sky, host)Fremdeles er det jo litt annoying å få en utsetelse slengt i fleisen en knapp måned før spillet skulle komem ut dog.
Når skal publishers og developers lære seg å se litt lengre frem før de kunngjør utgivelsedatoer?
Det er en smule surt å få utsettelsesbeskjeden nå det er knapt en måned igjen.Selv er jeg ikke sånn kjempespent på spillet da demoen virkelig ikke var spesielt bra. Kontrollen og følelsen av å styre hovedpersonen rundtom i spillets verden var ganske så dårlig. Det føles som squeenix aldri hadde laget en third person spill før og inntrykket av kampsystemet var ikke overveldende bra det heller. Håper virkelig de klarer å forbedre disse aspektene i spillet!Siden spillet nå kommer ut i november betyr det jo kanskje at det vil støtte playstation neo out of the box. Blir jo spennende å se hva forskjellene blir.

Så om du satt der klar til å snart omsider starte på FF XV så må du nok belage deg på å vente litt mer.
Så var det om spillet faktisk vil komme ut i november da eller om Squeenix kommer smygende med enda en utsettelse når det nærnmer seg :P

Film fra spillets regissør Tabata om forsinkelsen:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar