Ukens interessante spillutgivelser: J-pop singing robots and zombies

Så var vi i gang med en ny uke og hva betyr det? Jo nye spillutgivelser såklart! 🙂
Denne uken ahr vi ett interessante spill som komemr ut og et par utgivelser som ikke er så superineressante, men ihvertfall nevneverdige.

På onsdag kommer jrpg spillet Tokyo Mirage Sessions #FE til Wii U.
Spillet er en crossover mellom spillseriene Fire Emblem og Shen Migami Tensei med handlingen satt til noe så uvanlig som den japanske pop/idol industrien.

Kan jo bli morsomt dette her, ser ihvertfall veldig fargesterkt og fresht ut og settingen virker jo egentlig ganske morsom. Ikke så mange jrpgs med en slik setting nei 😀 Spillet finner sted i Tokyo, noe som også virker morsomt.

Så til de to mer bare nevneverdige spillene:

På tirsdag kommer omsider Mighty Np. 9 ut til PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PC og Mac.
Spillet ble kickstartet for en del år tilbake og er fra en av skaperne av den klassiske Mega Man serien.
Spillet er et sidescrollende platformspill hvor målet er å banke en rekke bosse rog stjele kreftene deres, ikke helt ulikt mega man 😛

Spillets gimmick er at måten en beseirer fiender på er å først skyte dem til de blir stunnet så skal en dasha gjennom dem.
Noe som på meg virker som en noe merkelig gameplay gimmick, det føles litt som de følte de måtte ha med noe for å diferansiere seg fra Mega Man, men istenfor å komme på noe virkelig nytt og spennende klasket de bare inn noe for å kunne si at de har noe nytt liksom

Spilet ser også ut til å ha i overkant mye story og skal visst bremse opp spillet med en masse dioalog her og der. Jeg vet ikke med dere, men jeg trenger ikke så mye story i mega man spillene mine. Det er liksom ikke derfor en spiller slike spill. Altså ikke misforstå, jeg liker litt story, men ikke brems opp spillet titt og ofte. Det er ikke Mass Effect dette her 😛

Også på tirsdag kommer Umbrella Corps til pc og ps4.
Spillet er en spin off fra reisdent evil serien og er third/first person skytespill hvor hovedfokuset er på pvp moduser hvor en spiller mot andre spillere. Tenk Call of Duty bare med zombier ute på brettene som kan skade begge lagene.

Spillet har også en story modus, men det virker ikke akkurat som denne har vært fokusen så har ikke store forventninger til den. Nei dette er heller ikke noe jeg er særlig begeistret over. Virker bare som en cash inn fra Capcoms side.

Ser du fram til noen spill som kommer ut denne uken?

Trailere:

Bilder: Photoshop og Google
#spill #gaming #action #platform #mightynr9 #megaman #jrpg #tokyomiragesesions #firememblem #shinmegamitensei #residentevil #spinoff #capcom #umbrellacorps #horror #zombie #PS4 #PS3,#360 #xboxone #wiiu #pc #mac

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg