hits

World of Final Fantasy har fått utgivelsesdato + engelsk trailerSqueenix har kunngjort at det kommende jrpg spillet World of Final Fantasy kommer ut 25 oktober på PS4 og Vita.
Spillet følger to helt nye hovedpersoner som drar til en mystisk verden hvor de møter karakterer fra alle slags Final Fantasy spill. Vi har også fått vår første engelske trailer.Jeg ser fram til dette spillet, konseptet med det å møte igjen chibifiserte versjoner av kjente FF karakterer som må samarbeide er morsomt. Den flotte fargerike visuelle stilen har jeg også sansen for. Det virker som om spillet liksom er fullt av liv med de skarpe sterke fargene.Men må si den voice actingen og storyen i traileren. That sure is some squeenix levels of convoluted stuff :D
Squeenixd har liksom aldri klart å få oversatt sine historier skikkelig, så aå si alle setninger som sies i deres spill høres bare så kronglete og merkelige ut. Og voice actingen likeså.Tenk at etter så mange år i spillindustrien har de enda ikke klart å få orden på dette!
Men altså det har sin sjarm og da så det går jo bra, det er jo nesten blitt en del av squeenix spill nå, men tror det kan vær en hindring for nye spillere, det blir som en vegg av uforståelig virvarr.
Hadde jo vært kjekt om en hadde kunnet velge japanske stemmer da.
Anyways, akn bli morsomt dette ja! :)

Hva synes du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar