hits

Dead Rising 4 på vei til Xbox One?Det merkes at E3 nærmer seg med stormskritt for spillnyhetene og ryktene vil ingen enda ta disse dager :P
Siste på ryktebørsen er at Dead rising 4 er på vei eksklusivt til Xbox One og Windows 10.
Spillet er under utvikling av Capcom vancouver som jo står bak Dead Rising 2 og 3.
Spillet skal ifølge ryktene være en remake av Dead rising 1 med handling satt til juletider denne gang.
Kjøpesenteret fra det første spillet vil være tilbake, men også byen som befinner seg i nærheten vil vøre med i spillet denne gang.Frank West vil igjen inneha hovedrollen i spillet og videre sies det at spillet vil støtte 4 player coop samt ha en rekke andre online features.

Hmm, vet du jeg synes egentlig det er ganske skuff at det er snak om en remake av Dead Rising 1, det spilet kan fint spilles den dag i dag. Hvorfor ikke bare la Dead Rising 4 være et nytt spill hvor Frank West drar tilbake til kjøpesentret fra det første spillet?
Frank West som en karakter er jo kjent pga. Dead Rising 1 og hva han foretok seg i det spillet, nå skal de altså gjenskape alt det igjen? Det virker bare så utrolig unødvendig.Jeg er også bekymret for hvordan selve spillet vil bli siden Dead Rising 3 gikk i en retning jeg ikke likte. De gjorde spillet så superlett og tok bort de aller fleste av de utfordrende features fra de første spillene i serien. Det handlet ikke lenger så mye om å overleve på de resurssene en fant, nå var fokuset bare på helcrazy kaos og zombiedreping med alskens over the top våpen og kjøretøy.

Håper Capcom overasker meg med hva de gjør med dette spillet.
Hva synes du om at Dead Rising 4 ser ut til å være på vei?

Bilder: NG
#spill #gaming #xboxone #pc #windiows10 #capcom #deadrising #frankwest #deadrising4 #rykte #microsoft

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar