Doom fullført – Boy it’s good!

Da var Doom fullført and boy was it good!
Det er uten tvil det beste skytespillet på lange tider, de klarte faktisk det Duke Nukem Forevet prøvde på, å bringe tilbake en klassiker men samtidig få det til å føles som noe som passer inn i dagens spillmarked og ikke bare flyter på nostalgi.

Gameplayet i spilelt flyter bare så utrolig bra, en har skikkelig god og presis kontroll over sin karakter og det å bare bevege seg i spillet er en fryd. Og de store åpne berttene gjør at det faktisk føler som en utforsker et miljø og ikke bare blir ledet fremover en smal sti som de aller aller fleste andre non open world skytespillene nå til dags.

Når jeg klarte spillet synes jeg først det var litt synd at det var over, men vet du, etterhvert kom jeg fram til at spillet sluttet egentlig på et bra tidspunkt. Mot slutten ble det kanskje litt vel mange fight arenas hvor store mengder fiender bare spawnet inn. De er jo morsomme,  men det ble kanskje litt mange av dem over litt kort tid mot slutten av spillet.

Hadde jo vært supert om vi fikk noe single player dlc da for det er absolutt den beste delen av spillet. Dessverre er all dlcen vi vet om så langt bare til multiplayer delen. Men kan jo være de endrer planene siden single player har fått så super mottagelse. We can only hope.
Absolutt et spil som kommer til å være på min game of the year liste for 2016!


This just might be the best brofist that ever was 😀

Har du spillt Doom? Hva synes du om spillet?

Bilder: Min PC og NG
#spill #gaming #blog #pc #action #fps #Doom #doom4 #id #idsoftware #bethesda #doomguy

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg