hits

Doom skaper John Romeros nye spill er BlackroomDa var John Romero og Adrian Carmacks nye spillprosjekt avslørt.
Spillet heter Blackroom og er på kickstarter nå. Hva det eksakt er for noe er noe vagt i skrivende stund.
Spillet foregår i en slags hologram simulering som består av diverse forskjellige miljøer som pirat, western, haunted house etc. Stemningen skal varierer i likhet med miljøene fra horror til humor og eventyr.Gameplayet skal være old school med hurtige bevegelser, ingen regenererende helse og både tradisjonelle og utradisjonelle hologramvåpen i tilegg til en spesiell duppedit som lar en manipulere spillets verden på noe uklare måter.

Spillet vil ha en ca 10 timer lang enspiler campaign med støtte for coop i tilegg til en challenge mode som lar en spiller gjennom brett på nytt i forskjellige utfordringer f.eks speed run mode etc. Spilelt vil også ha en flerspiller del og støtte mods.Må si dette var ikke akkurat det jeg hadde håpet på av denne kunngjøringen.
Det er bare så utrolig vagt hva selve spillet er for noe. Vi har ikke fått se noen filmer fra spillet og ikke engang et eneste bilde heller.
Alt vi har er lovnader om "old school" hurtig gameplay, sirkelstrafing rundt fiender, rocket jumps og no regenerating health.Settingen til spillet med sci-fi hologramverden er kjedelig for mitt vedkommende. Vi spiller allerede et spill, hvorfor legge handlingen til noe falskt inne i spillet? Det blir jo litt som å spille et spill inne i et spill.
Og når vi ikke har fått se noe fra selve spillet overhodet er det jo ingen ting som kan vise oss at joda dette er noe du vil like heller.
Vi har rett og slett ingenting å gå på annet enn vage lovnader.
Og det ørlille vi får se av spillets visuelle utrykk er jo bare supergenerisk sci fi og virkelig kjedelige greier synes jeg.


Du spiller som mr generic man Dr. Santiago Sonora

Nei dette her kommer ikke jeg til å backe på kickstarter nei.
Okay Doom 4 looks like you are my only hope for a old schoolish shooter in the forseeable future.
Hva synes du om Blackroom?

Bilder: Kickstarter
#spill #gaming #pc #fps #shooter #doom #blackroom #kickstarter #johnromero #adriancarmack

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar