hits

Batman Arkham HD Collection kommer til PS4 og Xbox OneEn Gamestop ansatt har sendt ut en del bilder til Eurogamer som viser at Batman Arkham HD Collection kommer til ps4 og xbox one.
Samnlingen kommer 10 juni og inkluderer Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City + all dlc til begge spillene.


Barman: Arkham Asylum

Ja dette var jo ikke akkurat uventet, rykter om denne samlingen har jo versert online i et års tiod nå.
Slapt at de ikke inkluderer Arkham: Origins da. Det er så weird at utvikler Rockstead liskom ikke vedgår seg det spillet og ikke tar det med som en del at Arkahm serien bare fordi det var utviklet av Warner Brothers' Montreal studio.
Dette gjør at samlingen føles ufullstendig og halvhjertet synes jeg.


Batman: Arkham City

Jeg har begge spillene på pc så tor ikke jeg kommer til å gå for denne samlingen. Jeg sier som jeg har sagt før, bruk heller resurssene til å lage nye spill, ikke bare gi ut de gamle over and over and over.

Og ofte er jo disse HD nyutgivelsene dårligere enn loriginalene, med nye bugs, manglende effekter og går tregere enn de skal. Det merkes liksom at det oftest er gjort en kjapp og billigst mulig jobb for å tjene litt penger på gamle spill.
Hva synes du om at deler av Batman Arkham HD Collection er på vei til ps4 og xbox one?

Bilder: NG og Google
#spill #gaming #ps4 #xboxone #remaster #hd #collection #batman #dc #dccomics #action #adventure #batmanarkhamasylum #batmanarkhamcity #arkhamasylum #arkhamcity

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar