hits

Nintendos neste konsoll kraftigere enn PS4 + Smash Bros med flere på vei?


Det fortsetter å strømme på nye rykter om Nintendos neste konsoll.
Det seneste på nevnte ryktebørs er at konsollen vil være kraftigere enn PS4 og Xbox One samt at Nintendo jobber med å porte over Wii U versjonene av Smash Bros, det nye Zelda, Mario Maker og Splatoon.
Smash Bros og Zelda er visst så godt som 100% belreftet mens Mario Maker og Splatoon ikke er helt 100% enda da Nintendo visstnok sliter lit med å få portet disse over.Det at konsollen blir kraftigere enn ps4 og xbox one var jo ikke akkurat uventet, disse konsollene er jo tre år gamle nå og det å gi ut en ny konsoll som ikke var kraftigere enn disse ville jo egentlig være gasnke merkelig.
Dog spørr jeg meg om det er mange som vil kjøpe enn Nintendo NX sitedenfor de ryktede plasytation 4,5 og Xbox One 1.5 konsollene som også ryktes å komme ut for disse vil vel være enda kraftigere igjen?Jeg tror at det å komme ut med en ny konsoll såpass langt inn i ps4box one generasjonen kan være vanskelig for nintendo da folk flest nok allerede har kjøpt sin konsoll for denne generasjonen. Klart det vil nok være noen som ikke har hoppet over til ps4box one enda, men vil de gå for Nintendo NX når sikkert de fleste de kjenner har en PS4 el xbox one?

Men så har jo Iwata sagt at Nintendos neste konsoll vil ha en ny gimmick da så det kan jo være denne er så brilliant at salget skyter i været ala wii. Den som venter får se!Det at det jobbes med porter av en del wii u spill er jo litt bra på en måte. Ihvertfall med tanke på Mario Maker som ahr slått ganske godt an og jo er et spill som jo aldri blir over siden baner ligger online. Det å porte dette over for å gi spillere mulighet til å fortsette å lage og spille på baner er jo a smart movie.
Splatoon dog virker litt mer merkelig. Hvorfor porte over det gamle spillet når de like greit bare kan lage en oppfølgeer som utnytter den nye konsollen?Smash Bros skjønner jeg på en måte at de porter over da det alltid er en storselger og det å ha Smash Bros ved lanseringen av konsollen nok vil være et plus. For meg personlig er det interesant å høre om all dlc'en følger med på platen da jeg jo som tidligere nevnt helst vil ha ting fysisk. Har ikke kjøpt noe av dlc til spillet fra før heller. Lurer på om de vil legge til noen funksjoner på spillet eller om det bare blir en straight port?At det neste Zelda kommer til Wii U var jo heller ingen overaskelse, spesielt etter hva som skjedde med Twilight Princess. Blir ihvertfall interessant å se hvilke forskjeller det blir på Wii U og NX versjosnene. Kan se for meg Wii U eiere blir ganske så sure om NX versjonen ser mye bedre ut f.eks. Men samtidig vilel det jo være litt synd om spillene er identiske siden NX skal være en god del kraftigere enn Wii U.

Men må si jeg håper virkelig nintendo har noen splitter nye knalltitler til lasnering av konsollen. Det begynner å bli lenge siden vi fikk et supert nytt Mario spill til en konsoll lansering ala Mario 64. Det hadde nok gitt fart på salgene tror jeg!
Hva tror du?

Kilde: NG
Bilder: Google
#Spill #gaming #rykter #nyhtere #wiiu #nintendo #nx #mario #zelda #smashbros #supermario #mariomaker #splatoon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar