Ukens interessante spillutgivelser – Drifting at sea

Så var påskeferien over og vi var i gang med en ny uke, det betyr jo også at nye interessante spill står for døren. Her er denne ukens utvalgte 🙂

Først har vi NightCry til pc, som faktisk kom ut i natt midnatt til pc.
Spillet er et horror eventyrspill fra Japan og er en spirituell oppfølger til Clock Tower spillserien som startet i 1995 på SNES og fortsatte over til ps1 med flere spill. NightCry ble kickstartet for noen år siden og mange av de originale utviklerne fra Clock Tower spillene har jobbet med dette nye spillet.
Et av seriens særtrekk er at en blir jaget av en mysitsk kar med en stor saks av alle ting. It’s a bit scarier than it sounds 😛

NightCry finner sted på et cruiseskip hvor selv om omgivelsene og de andre jgestene kan virke hyggelige er ikke alt som det burde være. Etterhvert begynner flere dødsfall blant gjester og besetningen og beskyldninger blir rettet i alle retninger. Det er opp til deg å finne ut av hva som har skjedd.
Spillet sees fra tredjepersonsperspektiv og styres med å klikke med musen, ikke helt ulike pek og klikk eventyrspill.

Kan jo bli morsomt dette, liker settingen med cruiseskipet. Det er spennende med historier hvor karakterene er fastlåst til et bestemt sted synes jeg. Jeg likte det første Clock Tower på SNES ganske godt så dette her tror jeg faktisk jeg må ta en titt på.

Så på torsdag kommer Hyper Light Drifter ut til pc og mac  (ps4 og xbox one komme senere).Hyper Light Drifter er et 2d action rollespill inspirert av Zelda A Link to the Past med en særegen fargesterk visuell stil.

En spiller som the Drifter en karakter som har tilgang til teknologi som har blitt glemt for lenge siden av beboerne av spillets verden. Han er nødt til å utforske mystiske ruiner på jakt for en kur for en mystisk sykdom.Studio Ghibli filmer som Castle in the Sky og Valley of the Wind tas også frem som inspirasjoner for spillet.

Kan jo bli morsomt dette her, det ser ihvertfall slående ut visuelt og stemningsfylt. Så var det bare å håpe at selve gameplayet også lever opp da, for uten bra gameplay kommer enjo ikke langt. Det ser ihvertfall temmelig polert og vellaget ut utifra trailerne med virkelig flotte animasjoner og en unik verden og ka rakterer.

Noen av disse du kunne tenke deg å prøve?
Trailere:

Bilder: Photoshop og Steam
#spill #gaming #blog #pc #mac #nightcry #adventure #horror #indie #action #2d #hyperlightdrifter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg