hits

Ny Lego Star Wars The Force Awakens info og trailerVi har nå fått en ny trailer og litt mer info om det kommende Lego Star Wars the Force Awakens spillet som er på vei til alle formater 28 juni.
Spillet vil ha 18 brett totalt hvorav 11 er baset på filmen og 7 er prequel brett som finner sted før filmen.
BB-8 er spillbar og kan angripe fiender med å charge seg opp og så rulle over dem.Spilelt vil ha 40 spillbare kjøretøy og fem store hub verdener som Jakku, Starkiller Base og Millenium Falcon.
Spillet har over 200 spillbare karakterer å samle opp og customize basert på Episode VII og mere til.Kan jo bli morsomt dette her, men jeg har en terskel for om jeg gidder å spille Lego spill da. Vi har noen av dem som er skikkelig gode som Lego Indiana Jones 2 og Lego CIty Undercover, men også mange som er dørgelig kjedelige som Lego Batman serien så det er ikke godt å si hvor dette vil falle. Ikke sikker på at de små nyheten som cover shooting sekvenser og noen valgfrie løsninger på puzzles er nok.Lurer også litt på hvordan det blir med dialogen i spillet. John Boyega har jo sagt han har spillt inn dialog for spillet, men synes noe av dialogen i spillet hørtes ut som det bare var rippet rett fra filmen så ikke godt å si. Håper alt er nyinspillt dialog, da passer det bedre inn og får bedre flyt enn om de mikser med ny og filmrippet dialog.
Hva tror du om LEgo Star Wars The Force Awakens?

Traileren:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar