hits

Nintendo slutter å produsere Wii U konsoller?


Det er ikke noenhemmelighet at Wii U ikke akkurat har vært noen braksuksess for Nintendo og nå kan det se ut som det nærmer seg slutten for den lille sorte boksen med skjermkontrolleren.
Det japanske businessmagasinet Nikkei melder nå at deres kilder sier at Nintendo vil stoppe å produsere nye Wii U konsoller mot slutten av året.

Nikkei har veldig god track record når det kommer til rykter så det virker nærliggende å tro at dette faktisk stemmer.

Tenk det, Wii U fikk bare såvidt fire år før den ble droppet, ganske sprøtt å tenke på hvor stor forskjellen er på suksessen på Wii og Wii U. Wii ble nintendos største suksess og Wii U ble det motsatte.


Er dette kontrolleren til Nintendo NX?

Dette kan jo også tyde på at de ryktene om at Nintendos neste konsoll NX er nært forestående. Tidligeere rykter har jo sagt at vi vil få se den gasnke snart, faktisk før E3 even og at den vil komme ut mot juletider i år.
Gleder meg veldig til åf å vite hva NX er for noe, nintendo trenger en suksess nå. Personlig håper jeg det ryktet oma t det er en kombinert håndholdt og stasjonær konsoll. Kasnkje med en dockingstasjon el noe å koble den til for ågjøre den om til en vanlig konsoll eller noe.

Lurer også på om Nintendo kommer til å ta betalt for online spilling på NX, de er jo den eneste av de tre store som ikek har gjort det til nå.  Ikek godt åsi, could see it oging both ways.
Hva synes du om at Wii U kan få kroken på døra etter bare fire år?

Bilder: Photoshop og Imgur
#spill #gaming #nintendo #wiiu #nx #nikkei #rukte #rumour

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar