hits

Noen nyheter fra gårdagens Nintendo DirectNintendo hadde sin Direct livestream i går og vel, det var lite spennende nyheter å få.De beste nyhetene var nok at Fire Emblem Fates omsider fikk en utgivesesdato ie uropa, 20 mai. Litt vel lenge til syens jeg. Så merkelig at Nintendo er så random med når de lanserer spill her.Den andre beste nyheten (now that is a good sentence right there :P) er at jrpg crossover spillet mellom Persona og Fire Emblem, Tokyo Mirage Sessions #FE også har fått en dato. Det kommer 24 juni til wiiu. Ser morsomt ut dette, så sprek og original setting. Spillet ser ut til å ta for seg music idols i Japan. Cautiosly optimistic on this one!Ellers kommer det et nytt Kirby spill til 3DS soms er ut som alle de nyere Kirby spillene bare med added mechs uits. Boooooring.Nytt Paper Mario til Wii U , Paper Mario Color Smash. Ser ut som de fortsetter i den gale retningen de startet på i Sticker Star med å fokusere på en ny gimmick og fremdeles ikke ha med andre karakterer enn Toads og noen få klassiske Mario fiender. Føles litt som de prøver å dytte Paper Mario universet over i det etterhvert så kjedelige New Super Mario Bros universet. Skuff!Super Mario Maker får en ny oppdatering med no små stuff og nye kostymer. Jeg falt helt av det spillet.Har knapt rørt det siden det kom ut faktisk. Det har vært så mye fokus på gimmick og supervanskelige baner liksom. Ikke det jeg spiller Mario for, jeg vil bare ha gode Mario platform brett ikke noe infløkt vanskelig puzzle brett.3DS får et nytt Mosnter Hunter, Mosnter Hunter generations. Nytt av dagen er nye flash spesialangrep og at en nå også kan spille som en Feylyne, altså kattene i serien. Tja, kjekt at det kommer hit, men jeg har jo fremdeles Monster Hunter 4 Ultiamte om jeg blir i Monster Hunter humør. Lurer på om det at vi får den vanlige versjonen og ikke Ultiamte betyr at Mosnter Hunter X som spillet heter i Japan ikke får noen forbedret utgave på 3ds? Kanskje fordi NX kommer og den heller vil komme ut der?New Nintendo 3DS får SNES virtual console og en må såklart kjøpe spillene på nytt uansett om en har de fra før på Wii eller Wii U becauase Nintendo.
Skjønner egentlig ikke hvorfor de gjør dette nå. Føles aaaltfor sent å legge til sNES på N3DS. De har jo så godt som sluttet med Virtual Cosnole annet enn gba nå og. Hadde alle SNES VC spillene fra Wii kommet over så hadde det jo ihvertfall vært lit poeng, men nope.Det Warioware aktige Rhythm Heaven Megamix kommer til 3DS. Tenk Wario Ware med rytmebaserte microgames. Ikke sånn kjempebegeistret for rytmeaspektet. Det blir liksom hengende over alle microgamene og gjør det litt midnre fresh synes jeg.
Så det var ikke så veldig mye å hoppe i taket over her, men var jo kjekt med datoer for Fire Emblem Fates og Fire Emblem, Tokyo Mirage Sessions så it wasn't all bad ;)

Bilder: Google og Kotaku
#spill #gaming #blog #news #3ds #nintendo #wiiu #papermario #mario #fireemblem #jrpg #strategi #SNES #kirby #mosnterhunter #nitendodirect #yokaiwatch

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar