Ukens interessante spillutgivelser: All sorts of crazy stuff

Ny uke, nye interessante spillutgivelser.
Denne uken ahr vi virkelig en hel del forskjellig å se fram til på spillfronten.

Mortal Kombat XL kommer ut på PS4 og Xbox One på torsdag.
Spillet er et nyutgivelse av slåssespillet Mortal Kombat X som kom ut i fjor med alt av dlc inkludert. En får bøttevis med nye karakterer som Jason fra Friday the 14th filmene, Predator fra Alien filmene og mange ekstra Mortal Kombat karakterer i tilegg til en bråte med nye kostymer til diverse karakterer.

Mortal Kombat X_20150505174635

Jeg likte ikke Mortal Kombat X like godt som forjgengeren. Synes det ble for mye gimmicks i kampsystemet med det store fokuset på interactables i bakgrunnen og overlange X-Ray supermoves, men er alltid kjekt med muligheten til å ha det komplette spillet på plate. Vel jeg sier komplett, men det er såklart to pre order kostymer som ikke er på discen, men kunne jo vært verre. Usikker på om det blir kjøp av denne egentlig. Kanskje etterhvert.

The Witch And The Hundred Knight Revival Edition kommer til  PS3 og PS4 også på torsdag.
Spillet er en oppjustert utgave av PS3 spillet The Witch and the Hundred Knight som kom ut i 2014 og er et action jrpg spill som handler om sumpheksen Metallia som maner frem den legendariske Hundred Knight fir å beseire hennes rival skogsheksen Metalia og sprø sump over hele verdenen.

Spillet har en sprø sans for humor og ser ut til å ha en wacky morsom artstil. Selve gameplayet er jeg derimot litt mer usikker på. Det skal visst bli en smule ensformig ifølge the internets. Det behøver jo såklart ikke å bety at jeg synes det da. Jeg er bare ikke alltid så glad i repetitive spill så kanskje noe å ha i bakhodet ihvertfall.
Nytt i denne Revival versjonen er litt forbedret grafikk, en ny random generert dungeon og at heksen Metallia nå er spillbar.

Alekhine?s Gun er jeg egentlig litt usikker på om kommer ut her til lands denne uken, vrient å finne noe eksakt info på nettet om europeisk dato, men men tar det med åkkesom.
Det skal komme til pc, ps4 og Xbox One.

Alekhine?s Gun er et third person stealth action spill ala Hitman satt til den kalde krigen.
Spillet ser ut itl å by på store åpne brett hvor en skal snike seg rundt og ta livet av diverse fiender på masse forskjellige måter.
Visuelt sett ser det kanskje ikke all verden ut, veldig brunt er det også. Men om gameplayet er bra så spiller det jo ingen rolle det såklart.
Could be worth a look?

Broforce kommer ut på onsdag til ps4 og xbox one.
Spillet er et retro inspirert 2d platform action spill hvor en spiller som parodier på 80 og 90 talls filmhelter som Rambro, Brobrocop, Bro in  Black etc etc. Ganske morsomt crazy over the top spill dette med støtte for opptil fire spillere. Har spillt det litt på pc og det er litt fun, men kan bli litt ensformig i lengden to be honest.

Ironcast kommer til PS4 på onsdag (vel ihvertfall i usa, again, vrient å finne EU dato).
Spillet kom ut på pc i 2015 og beskrives som Puzzlequest møter FTL i en steampunk verden.
Det minenr litt om vanlige match 3 puzzlespill bare at en samtidig må holde igang de forskjellige systemene på ens teampunk mech med å løse puzzlene med å matche forskjellige gems
Spillet har også randomiserte oppdrag som en kan velge mellom som gir det en del variasjon. Anbefales!

BlazBlue: Chronophantasma Extend /say that three times quick :P) kommer til pc på onsdag.
Spillet er siste tilskudd i slåssespillserien BlazBlue fra utvikler Arc Systemworks.
Spillet er et helcrazy over the top anime slåssespill med en rekke fantasirike karakterer.
Det har også en rekke enspillermoduser, som ikke alle slåssespill har (I’m looking at you Street fighter V).

Denne serien ahr aldri klikket for meg, det er litt for mye fokus på gimmicks hvor hver karakter har sin helt egen måte å spilles med med egne metermålere som fylles opp på egne måter osv. Blir veeldig mye å holde styr på. Ihvertfall er det inntrykket mitt etter å ha spillt ett av spillene såvidt for leenge siden 😛 Kan jo være dette nyeste er bedre da.

Så på fradag kommer The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U.
Spillet er en oppjustert utgave av Gamecube spillet som kom ut i 2006.
What is there to say? It’s Zelda 😛

Ikke den mest imponerende HD fiserien av et spill dette, det ser litt skarpere ut og that’s pretty much it. Noen ørsmå justeringer her og der i spillet, men de har gjort laaaangt fra like mye arbeid med detet som de gjorde med Wind Waker HD. Skuff det.
Kanskje det blir kjøp av dette på meg etterhvert, men jeg har en save langt inn i spillet på Gamecube og har egentlig ikke lyst å starte forfra igjen. Jeg har aldri klart spillet.

Alt i alt er det jo litt av hvert som kommer denne uken, noen av disse du kunne tenke deg å prøve?
Trailere:

Bilder: Photoshop og Google
#spill #gaming #pc #ps3 #ps4 #xboxone #psn #puzzle #jrpg #rpg #action #adventure #nintendo #wiiu #zelda #witchandthehundredknight #metallia #blazblue #fighting #broforce “2d #indie #ironcast #stealth #AlekhinesGun

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg