hits

Resident Evil 4, 5 og 6 kommer til PS4 og Xbox One - But will they be any good?Capcom kunngjorde jo i forrige uke at Resident Evil 4, 5 og 6 er på vei til PS4 og Xbox One.
De kommer ut spredd med RE 6 først nå i mars, så RE 5 i sommer og så RE 4 til høsten.
Spillene kommer også på disc ihvertfall i usa, men om dette blir en samling med alle tre eller separat vites ikke ( tipper det blir en samling).


RE 4 (PC bilde)

Må si Capcom gir seg ikke med å gi ut sine gamle spill på nytt gitt.
RE 4 spesielt er jo på så godt som alle platformer known to man by this point.
På den ene siden har det jo vært kjekt med RE 4 og RE 5 på disc til PS4 da, flotte polerte and smoothly running versjoner av de spillene hadde vært kjekt å hatt i hyllen.


RE 5 (PC bilde)

Men når vi ser på hvordan spill er for tiden og spesielt gamle spill som portes til de nye kosnollene er jo resultatet oftest temmelig tragisk. Disse nye versjonene er nesten alltid slurvent laget og har alskens problemer som at de hakker, ser verre ut og ja de er rett og slett ofte verre enn originalversjonene.


RE 6

Enkelte blir jo patchet slik at de etterhvert blir i bedre stand, men da er jo pointet med å ha spillene på disc liksom borte. Jeg vil jo ha spill fysisk slik at jeg kan spille dem akkurat når jeg vil en gang i fremtiden hvor serverne med patchene kanskje er slått av. Hva skal jeg med crappy versjoner av RE 4 og 5 på disc til PS4?


Saints Row 4 Re-Elected er et eksempel på en skikkelig crappy port av et ps360 spill til ps4box one

Selvfølgelig vet jeg jo ikke om disse nye portene blir crappy eller ikke, men jeg blir faktisk mer overasket om det blir gode porter enn dårlige at this point.
Det er triste tider vi er i nå hvor det er blitt ok å gi ut iferdige spill.
Sony og MS skulle satt foten ned og sagt at det må bli slutt på å gi ut slurvne og uferdige spill!

Hva synes du om at RE 4, 5 og 6 er på vei til ps4 og xbox one?

Trailer:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar