hits

Final Fantasy 9 kommer til pc (very soon?)


Jrpg spillet Final Fantasy 9 er på vei til pc
Dato for spillet er i skrivende stund bare "early 2016", men tidligere stod det januar 2016 så er vi heldige er det her om kort tid.Dette er jo litt spesielt da spillet aldri har vært ute på pc før.
Både FF7 og FF8 kom jo ut på pc på 90 tallet så at de fikk relanseringer på pc var jo ikke så utenkbart.
Men at squeenix nå faktisk gjør arbeidet med å porte FF9 til pc var en liten overaskelse selv om en hadde et lite håp siden ff7 og 8 kom.FF 9 kan være min favoritt av ps1 FF spillene.
Liker settingen, de mange forskjellige fantasirike karakterene og den vimsete stilen over verdenen.
FF 9 går litt tilbake til seriens røtter med en fantasy setting kontra ff7 og ff8 som hadde et mer "seriøst" sci-fi preg over seg.Jeg har lest et sted at squeenix muligens har hd versjoner av bakgrunnene i spillet, hadde jo vært superdupert om de faktisk hadde brukt dem i denne relanseringen. Ikke at det er noe galt med originalbakgrunnene, men hadde jo vært veldig kjekt om både bakgrunnene og figurene hadde vært like skarpe da. Blir ihvertfall interesant å se hvordan porten blir.

Utifra bildene på steam ser det jo ikke ut som HD bakgrunnene er med, men one can always hope, right? ;)Det er virkelig morsomt å se så mange japanske spill komme på pc den ssite tiden. Flere og flere dukker de opp, både masse jrpgs og alt mulig annet. Good times!

Hva synes du om at Final Fantasy 9 nå kommer til pc?

Bilder: Google og Steam
#spill #gaming #pc #jrpg #ps1 #psx #squeenix #ff9 #ffix #finalfantasy #finalfantasyix #finalfantasy9 #zidane #steiner #vivi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar