hits

I'm giving you another chance Dark SoulsJeg har bestemt meg for å gi Dark Souls another go.
Jeg har jo spillt en god del på det, 49 timer faktisk, men det falt aldri helt i smak på samme måte som Bloodborne og Demon's Souls gjorde.
Jeg tror noe av grunnen kommer av at jeg enda ikke har funnet et skikkelig bra våpen enda, jeg har alltid liksom ligget under når det kommer til å banke monstre. Klart jeg har jo funnet noen grie våpen, men aldri noe ala de sverdene jeg brukte i Demon's Souls.Og før du sier "bare gå og les en guide på nettet", jeg liker ikke å bruke guider.
Jeg synes det ødelegger spillopplevelsen  å bare lese seg opp på guides om hva en  burde gjøre, hvilket utstyr som er best etc. Jeg synes det å finne ut av sånt er en del av selve spillopplevelsen.Jeg prøvde litt Dark souls igjen i går, men kom ikke så veldig mye lengre. I dag har jeg tenkt å ta en god kikk i mitt inventory og se om jeg kanskje har noe brukbart som jeg har oversett.
Den giants halberd som jeg bruker nå gjør gasnke god damage, men den er så suuuper slow å bruke. Skulle ønske jeg fant et bra sverd.
Wish me luck! :)

Bilder: Min mobil
#spill #gaming #blog #ps3 #darksouls #action #adventure #rpg #from #fromsoftware #souls

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv