hits

Ny info om Turtles: Mutants in Manhattan fra lekket achievement listeAchievement listen til det kommende Turtles: Mutants in Manhatan som er på vei til ps3, ps4, pc, 360 og xbox one.
Spillet har faktisk ikke engang blitt kunngjort enda, men allerede har vi fått se litt artwork og nå listen over achievements.
Og vi kan faktisk trekke en del info om spillet ut fra listen.

Spillet har collectibles, det ser også ut til å ha generiske missions ala frakt gullet hit, knus x antall kameraer etc.
Spillet ser også ut til å ha en online mode.


Wingnut, husker ham svakt fra de senere tegneseriebladene

Gode gamle Krang er også med i spillet og også Bebop og Rocksteady samt Slash, Karai og tilogmed særingen Wingnut
Spillet ser også ut til å ha et system for å komme seg rundtomkring, en achievement nevner noe med å rail grinde så jeg ser for meg noe ala det vi så i TMNT spillet fra 2007 hvor Turtles springe rpå vegger og sklir på rør etc.

Spillet har også noe som heter Turtle switching som får meg til å annta at det dreier seg om et system som lar en skifte mellom å styre turtles i sanntid.


Bebop og Rocksteady

Blir jaggu interessant å se hvordan spillet er når Activision bestemmer seg for å kunngjøre det.
Håper bare det ikek føles så low budget som Korra og Transformers Devastation. HNåper også at spillet IKKE har loot systemet fra Transformers Debvastation, det kom bare i veien for spillet.

Hva synes du om den nye infoen?

Bilder: Turtles wiki og Google
#spill #gaming #pc #leak #ps3 #ps4 #360 #xboxone #action #platinum #platinumgames #tmnt #turtles #mutantsinmanhattan #bebop #rocksteady #leonardo #splinter #raphael

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Santar

Santar

37, Bodø

Har spillt siden Commodore 64 og still going strong :) Her kommer det mye spillsentrert, men også litt om film og alt mulig annet av interesse ;) Feel free to comment in english too https://twitter.com/santar

Min Youtube kanal
Min Twitter

Kategorier

Arkiv